ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Η τελευταία ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη πριν από την προφυλάκισή του


«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου
 το δικαίωμά σου να το λες.» Βολταίρος 

«Πάταξον μεν, άκουσον δε!» Θεμιστοκλής

ΒΟΥΛΗ, 9/7/2014 - ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η Χρυσή Αυγή λέει ξεκάθαρα "OXI" στο ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχειρήσεως Ηλεκτρισμού και λέει ξεκάθαρα "NAI" στο δημοψήφισμα.

Η ΔΕΗ και όλες οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύσεως της ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή του πιο νευραλγικής σημασίας τομέα του εθνικού μας πλούτου, πρέπει να παραμείνουν σε ελληνικά χέρια.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση υλοποιεί τις εντολές της τρόικα,
τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας και έχει αποφασίσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο το ξεπούλημα – όταν λέω ξεπούλημα, μιλάω γι’ αυτό που εσείς αποκαλείτε ιδιωτικοποιήσεις βασικών κρατικών υποδομών, όπως τους ελληνικούς λιμένες, τα εθνικά οδικά δίκτυα, πρωτίστως το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για το δίκτυο φυσικού αερίου, στην περίπτωση του ΔΕΣΦΑ, παίχτηκε και πολύ χοντρό γεωπολιτική παιχνίδι. Πετάξατε έξω από την Ελλάδα τους Ρώσους, τη ρωσική πρόταση, η οποία ήταν πολύ περισσότερο συμφέρουσα σε σχέση με αυτή που έκαναν οι Αζέροι, όπου είχαμε την περίφημη υπόθεση του αγωγού TAP, Trans Adriatic Pipeline, όπου εκεί με εντολές Αμερικανών εισήχθη στο ελληνικό Κοινοβούλιο ένας νόμος ο οποίος είναι και αυτός ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

Μιλάμε επίσης για την πώληση του ΟΠΑΠ, της Αγροτικής Τράπεζας, το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, το κλείσιμο δεκάδων σχολείων και νοσοκομείων, ακόμη και στρατιωτικών μονάδων.

Ως επιστέγασμα αυτής της πολιτικής έρχεται σήμερα το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, το ξεπούλημα του ρεύματος, όταν είναι γνωστό –το είπε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας- ότι στις πιο ανεπτυγμένες χώρες, όπως η Γαλλία –δεν αναφέρομαι στην Πορτογαλία, δεν είναι παράδειγμα- το κοινωνικό αυτό αγαθό της ενέργειας, ο ηλεκτρισμός, είναι 100% υπό δημόσιο έλεγχο.

Έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις της Κυβέρνησης σε κάθε παράλογη, ανεδαφική και αντεθνική απαίτηση της τρόικα, των ξένων τοκογλύφων. Και βέβαια, έτσι δημιουργείται ανεπανόρθωτη ζημιά για την πατρίδα, την ώρα που η βιομηχανική παραγωγή της χώρας έχει στην κυριολεξία διαλυθεί, έχει καταστραφεί.

Μιλούσε προηγουμένως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για τους ιδιώτες, για τον Μποδοσάκη, ότι έτσι ξεκίνησε η υδροηλεκτρική παραγωγή, η παραγωγή ενέργειας μέσω λιγνίτη στην Ελλάδα και ότι οι ιδιώτες έφτιαξαν τα πρώτα εργοστάσια. Αυτό είναι ορθό.

Και τι κάνατε εσείς; Καταστρέψατε την ιδιωτική πρωτοβουλία, τους στείλατε όλους στο εξωτερικό, για να πηγαίνει στη Βουλγαρία ο αλήστου μνήμης Πάγκαλος να κάνει εγκαίνια και να πανηγυρίζει για τις ελληνικές μονάδες, οι οποίες θα μπορούσαν να παραμείνουν σε ελληνικό έδαφος, να αποδίδουν φόρο στο ελληνικό κράτος και να εργάζονται σε αυτή Έλληνες εργάτες. Τα καταστρέψατε όλα αυτά. Μην μιλάτε λοιπόν για ιδιωτική πρωτοβουλία. Στόχος σας ήταν από το 1974 μέχρι σήμερα να διαλύσετε την ελληνική βιομηχανική παραγωγή, να διαλύσετε την ιδιωτική πρωτοβουλία και σήμερα να ξεπουλήσετε ό,τι έχει απομείνει σε χέρια ελληνικά, στα χέρια του ελληνικού δημοσίου.

Και βέβαια, δεν σας απασχολεί καθόλου το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας, που στην ουσία είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, διότι όποιος έχει στα χέρια του την ενέργεια είναι αυτός που κρατάει στα χέρια του την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Με το ξεπούλημα λοιπόν του ρεύματος, με τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ», ασφαλώς και θα αυξηθούν κατακόρυφα και οι λογαριασμοί του ρεύματος, που είναι δημόσιο αγαθό, και θα διαλυθούν τα ήδη επιβαρυμένα ελληνικά νοικοκυριά.

Ανέφερε προηγουμένως ο νεοδημοκράτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και την Energa. Τόλμησε να αναφέρει την υπόθεση της Energa. Και λέω εγώ ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί», διότι είναι πολύ γνωστό στην ελληνική κοινωνία ότι εσείς οι ίδιοι υπερασπίζεστε τους απατεώνες της Energa.

Ανώτατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπερασπίζονται αυτούς τους απατεώνες και όχι μόνον αυτό –βεβαίως έχουν δικαίωμα υπερασπίσεως και ας πάει να τους υπερασπιστεί ο οποιοσδήποτε- αλλά και το δημόσιο δεν πηγαίνει ως πολιτική αγωγή σε αυτή την υπόθεση. Ούτε ο Υπουργός Οικονομικών πήγε ούτε ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης πήγε που είχε έννομο συμφέρον. Είχε την υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, γιατί αυτοί έκλεψαν χρήματα του ελληνικού λαού και έκλεψαν ακόμη και το χαράτσι, όχι μόνο τα λεφτά για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Οπότε μην ομιλείτε για την Energa.

Από εκεί και πέρα, η Χρυσή Αυγή επιμένει ότι το νερό, η γη, ο ορυκτός πλούτος αποτελούν δημόσια αγαθά και δεν υπόκεινται σε καμμία λογιστική αξιολόγηση. Όπου μιλάμε για εθνική κυριαρχία και για εθνική ανεξαρτησία δεν μπορείτε να ομιλείτε για χρήματα, δεν μπορείτε να ομιλείτε για λεφτά και για λογιστική αξιολόγηση. Όλα αυτά είναι αγαθά ανεκτίμητης αξίας που οφείλουμε για τη χώρα μας να τα παραδώσουμε ανέγγιχτα στις επόμενες γενεές. Οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων που συναποτελούν αυτή την Κυβέρνηση  Σαμαράς και Βενιζέλος βρίσκονται κυριολεκτικά σε παροξυσμό – το απέδειξαν αυτό με την επιστράτευση των απεργών και αγωνίζονται με κάθε μέσο για την άμεση επιβολή των ανθελληνικών μνημονιακών μέτρων. Και μη μπορώντας να αντιδράσουν άλλο, έχουν φτάσει στο σημείο πλέον να καταγγέλλουν ακόμη και τον Πρόεδρο της Βουλής. Αυτό είναι πρωτοφανές.

Βλέπουμε εδώ μία υπόθεση άνευ προηγουμένου, να βγαίνει ο Πρόεδρος της Βουλής και να λέει ότι θα τηρήσουμε τη συνταγματική νομιμότητα και να εμφανίζεται ένας Βενιζέλος και να λέει όχι, να εμφανίζεται μία Βούλτεψη και να λέει όχι. Δηλαδή θέλετε να καταλύσετε το Σύνταγμα, θέλετε να επιβάλετε χούντα και το κάνετε υπό τη μορφή αυτής της παρωδίας, διότι ένας Βενιζέλος και μία Βούλτεψη ασφαλώς και είναι παρωδία να επιχειρούν να επιβάλουν χούντα σε αυτή τη χώρα και να απαιτούν να μην εφαρμοστούν οι διατάξεις του Συντάγματος.

Και είναι γελοίο να ακούω τον Βενιζέλο να λέει όχι στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής, όταν έχω εδώ την υπογραφή του ιδίου – και θα τα καταθέσω και στα Πρακτικά εν έτει 2008, με ημερομηνία 31/03/2008, σε «Πρόταση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος κατά το άρθρο 44 παράγραφος 2 του Συντάγματος και 116 του Κανονισμού της Βουλής».

Εδώ έχουμε ξεχωριστές προτάσεις για δημοψήφισμα το 2008 από το ΠΑΣΟΚ, από τον Συνασπισμό ή ΣΥΡΙΖΑ – δεν ξέρω πώς λεγόταν τότε. Βλέπω ότι είναι μέσα ο Κουβέλης, ο Ψαριανός. Είναι λίγο μπερδεμένη η πολιτική ζωή της χώρας με τις αλλεπάλληλες «κωλοτούμπες» που γίνονται από τους εκάστοτε βουλευτές.

Βλέπω όμως και ξεχωριστή πρόταση από το ΚΚΕ και από το ΛΑΟΣ – ένα κόμμα που υπήρχε τότε στη Βουλή. Ήταν τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις και αθροίστηκαν οι υπογραφές. Η μία από αυτές τις υπογραφές ανήκει στον Βενιζέλο. Τα καταθέτω για τα Πρακτικά.
(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Αυτό επιβάλλει το Σύνταγμα των Ελλήνων: τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις το 2008 και άθροιση των υπογραφών, περισσότερες από εκατόν είκοσι υπογραφές, σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής. Απλά πράγματα. Αυτό λέει η Χρυσή Αυγή σήμερα. Οτιδήποτε άλλο επιχειρείτε να κάνετε αποδεικνύει ότι είστε τρομοκρατημένοι.

Βεβαίως και είστε τρομοκρατημένοι ξεκάθαρα, διότι δεν βλέπετε μόνο το αίτημα του ελληνικού λαού που εκφράζεται μέσα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το μείζον εθνικό ζήτημα του αιτήματος για τη ΔΕΗ, αλλά βλέπετε ότι μέσω της συλλογής εκατόν είκοσι υπογραφών κινδυνεύει το αντεθνικό σας εγχείρημα για εκλογή μνημονιακού Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί εκεί το πηγαίνει ξεκάθαρα ο Σαμαράς. 

Ο Σαμαράς το μόνο που βλέπει, πέρα από το να οδηγήσει σε εκτέλεση τις εκβιαστικές εντολές των τροϊκανών, είναι πώς θα καταφέρει να συνεχίσει αυτή την άθλια μνημονιακή του εξουσία μέσω της επιβολής ενός μνημονιακού Προέδρου Δημοκρατίας. Αυτή είναι η ερμηνεία του Σαμαρά για τη συλλογή των εκατόν είκοσι υπογραφών εις ό,τι αφορά το μείζον εθνικό ζήτημα της ΔΕΗ.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν απαιτεί την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής  αυτό απαιτεί και το Σύνταγμα των Ελλήνων, αυτό απαιτεί και ο ελληνικός λαός- για να συζητηθεί επιτέλους η διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Πάγια θέση του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος είναι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Να αποφασίζει επιτέλους ο ελληνικός λαός για όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και να μην έρχονται εδώ παράνομα νομοσχέδια τα οποία απλά τα μεταφράζετε και τα φέρνετε εδώ σε Θερινά Τμήματα, σε μία κολοβή Βουλή – και το εννοώ αυτό που λέω μία Βουλή η οποία παράνομα και αντισυνταγματικά έκλεισε και πηγαίνετε σε Θερινά Τμήματα, για να βολέψετε ακόμη και αυτούς τους Βουλευτές σας οι οποίοι θέλουν να παριστάνουν τους «αντάρτες» και να πηγαίνουν να πουλάνε «φούμαρα» στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Το ζήτημα που συζητείται σήμερα, το ζήτημα της ενέργειας, είναι ένα μείζον εθνικό ζήτημα. Είναι εθνικός κίνδυνος να περάσει η ελληνική ενέργεια σε ξένα χέρια. Και αυτό που έχω να πω και σήμερα είναι ότι η Ελλάς είναι μία χώρα πλούσια. Ας τελειώσει επιτέλους αυτό το παραμύθι της δήθεν φτωχής Ελλάδος.

Η Ελλάς είναι μια πλούσια χώρα, διαθέτει μη εκμεταλλευμένα ενεργειακά κοιτάσματα στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Και μιας και είναι εδώ ο Υπουργός της Ενέργειας, οφείλω να υπενθυμίσω μια συζήτηση που είχε γίνει σε αυτή την Αίθουσα πριν από σχεδόν δυο χρόνια, σε επίκαιρη επερώτηση της Χρυσής Αυγής για την ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, μια πράξη η οποία θα οδηγούσε εν συνεχεία στην εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Ελλάδος. Είχε γίνει και φασαρία μάλιστα τότε, το θυμούνται όλοι οι πολίτες, το βλέπουν διαρκώς στην τηλεόραση, εκεί που όλοι κατακρίνουν τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι αντιδρούν απότομα, ότι δεν είμαστε καλά παιδιά, τότε που είχαμε πει ότι για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ πρέπει να επιβληθούν ποινικές ευθύνες και όσοι εμπλέκονται είναι «κλέφτες» και «λαμόγια». Είχαμε πει τις λέξεις αυτές μέσα στο Κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι τότε είχε ξεκινήσει μια συζήτηση για την ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την αξιοποίηση των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, με βάση βεβαίως μια δέσμευση του Πρωθυπουργού σας. Διότι, όταν έκλεβε τις ψήφους του ελληνικού λαού ο Σαμαράς το 2012, το πρώτο πράγμα που έλεγε ήταν η ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Δεν το κάνατε όμως, διότι έχετε δεσμευθεί στην ξένη τοκογλυφική διοίκηση αυτής της χώρας ότι θα καταστρέψετε την οικονομία μας και εν συνεχεία θα ξεπουληθούν τα πάντα, θα ξεπουληθεί δηλαδή ο εθνικός μας πλούτος στον ξένο παράγοντα.

Είπε προηγουμένως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ότι τον ενδιαφέρει το ζήτημα του φυσικού αερίου. Τον ενδιαφέρει, γιατί πολιτεύεται στην Ηλεία και εκεί υπάρχει κοίτασμα στο Κατάκολο. Ασφαλώς και υπάρχει κοίτασμα στο Κατάκολο, στη Δυτική Ελλάδα, στα Ιόνια νησιά. Είναι κοιτάσματα γνωστά και επιβεβαιωμένα από τις αρχές του 20ού αιώνα. 

Τι έχει να πει, όμως, ο Υπουργός της Ενέργειας για τα επίσης επιβεβαιωμένα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης, στην περίφημη Λεκάνη του Ηροδότου, στα οποία δεν αναφέρεστε ποτέ, τα οποία, σύμφωνα με τον Καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ζεληλίδη, επαρκούν για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης για δεκαετίες;
Δεν λέτε λέξη και δεν έχετε κάνει το παραμικρό για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ιδίως νοτίως της Κρήτης, στην περίφημη Λεκάνη του Ηροδότου. Δεν έχει αναφερθεί ούτε λέξη σε αυτήν εδώ την Αίθουσα.

Δεν θα παραλείψω να καταγγείλω την υποκρισία των κομμάτων της Αριστεράς από την αρχή της συζητήσεως για το δημοψήφισμα. Από την πρώτη μέρα βγήκε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι απαξιώνει τις υπογραφές της Χρυσής Αυγής.

Σας υπενθυμίζω ότι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ με τις ψήφους του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός μάς έβαλε μέσα στη Βουλή και ήρθε μετά η μνημονιακή «χούντα» του Σαμαρά και έκλεισε τους μισούς Βουλευτές μας στη φυλακή.

Από εκεί και πέρα, καταγγέλλω επίσης της υποκριτικές προτάσεις ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ, τους οποίους θα καλέσω ασφαλώς να μη διαφοροποιηθούν. Αυτά που θα γράψουν, δηλαδή, πάνω στο έγγραφο της προτάσεώς τους να μη διαφοροποιούνται από όσα γράφουν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, διότι έτσι θα αποδειχθεί ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, στους πολίτες ότι παίζουν το παιχνίδι της μνημονιακής «χούντας» και δεν επιθυμούν τη συλλογή των εκατόν είκοσι υπογραφών για να γίνει σ’ αυτή την Αίθουσα συζήτηση για το δημοψήφισμα. (Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ)

Τονίζω ότι οι υπογραφές των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής για αυτή την υπόθεση μετρούν περισσότερο απ’ όλους, γιατί είναι υπογραφές μέσα από τη φυλακή και εδώ, στην προκειμένη περίπτωση, παρ’ όλο που έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και δεν επιτρέπετε στους Βουλευτές μας να έρχονται εδώ, σ’ αυτή την Αίθουσα και να ψηφίζουν και έχετε καταλύσει έτσι τη λαϊκή κυριαρχία, στην περίπτωση αυτή οι υπογραφές μπαίνουν ακόμα και μέσα στη φυλακή. Επομένως, αυτό το αίτημα για τη συλλογή εκατόν είκοσι υπογραφών ασφαλώς και θα γίνει πράξη. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής εν μέσω θέρους. Βλέπω κάποιους Βουλευτές και μέχρι και ο Πρόεδρος της Βουλής είπε «να δούμε Μουντιάλ το Σαββατοκύριακο». Όχι, να μη δούμε Μουντιάλ. Να σηκωθούν από τις ξαπλώστρες στη Μύκονο οι διάφοροι Βουλευτές του Μνημονίου και να έρθουν εδώ στην Ολομέλεια της Βουλής.

Γνωρίζουμε ότι δεν σέβεστε τη λειτουργία της Βουλής, το γνωρίζουμε απόλυτα. Απαιτούμε, όμως, επιτέλους να εφαρμοστεί η συνταγματική νομιμότητα. (Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή) 
Κύριε Πρόεδρε, θα πάρω και το χρόνο της δευτερολογίας μου, οπότε έχω λίγα λεπτά ακόμα.

Ως προς το φόβο του Σαμαρά και του Βενιζέλου, οι οποίοι βρίσκονται σε παροξυσμό και βάζουν τη Βούλτεψη να λέει «όχι, θα καταλύσουμε τη συνταγματική νομιμότητα και δεν μπορούν να συμψηφισθούν οι προτάσεις» απέδειξα προηγουμένως ότι οι προτάσεις αθροίζονται και μάλιστα με βάση ένα παράδειγμα του 2008, όπου τότε με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτή η άθροιση των υπογραφών.

Θα επαναλάβω και θα τονίσω ότι ο φόβος του Σαμαρά δεν είναι μόνο η συζήτηση για δημοψήφισμα σ’ αυτή την Αίθουσα. Ο φόβος του είναι ότι με τη συλλογή εκατόν είκοσι υπογραφών θα λάβει το μήνυμα η ελληνική κοινωνία ότι δεν είναι δεκτή η ψήφιση μνημονιακού Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και επιτέλους η χώρα θα οδεύσει σε ελεύθερες εκλογές και το μήνυμα που θα λάβει και η Κυβέρνηση υποτακτικός των ξένων τοκογλύφων και η διεθνής τοκογλυφία είναι πως η Ελλάδα χρειάζεται επιτέλους μια διαφορετική πολιτική.

Πρόβλεψη προσωπική; Ακόμα και με εκλογές δεν θα οδηγηθούμε σε λύση του ελληνικού προβλήματος, διότι αυτό που θα προκύψει θα είναι αυτό που είπε και ο Αβραμόπουλος άλλωστε και άλλοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μια πιο «διαλλακτική» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, οπότε και η Χρυσή Αυγή θα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα είναι η φωνή της αντίστασης του ελληνικού λαού μέσα σ’ αυτή την Αίθουσα, όπου ενδεχομένως να μιλώ για τελευταία φορά σ’ αυτή την κοινοβουλευτική περίοδο.

Είναι φορτισμένη η ομιλία μου γι’ αυτό το λόγο, διότι, ως γνωστόν, αύριο καλούμαι εκ νέου σε ανάκριση. Δεν βγήκε την πρώτη φορά. Έπεσαν μετά τα τηλέφωνα, άλλαξαν και τους ανακριτές, με καλούν εκ νέου σε ανάκριση με στόχο τη φυλάκισή μου. Διότι οι αλήθειες που έχουν ειπωθεί μέσα στη Βουλή από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αυτές που πονούν το διεφθαρμένο καθεστώς και έχει δοθεί συγκεκριμένη πολιτική εντολή και έχουν οδηγηθεί στη φυλακή ήδη οκτώ Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ήδη ο κ. Μίχος απολογείται αυτή τη στιγμή και κρίνεται η προφυλάκισή του και αύριο απολογούμαι εγώ. Γιατί; Διότι όπως είπε και πριν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, είχα στο σπίτι μου μια καραμπίνα.

Επομένως, κάθε εχέφρων άνθρωπος, κάθε έξυπνος άνθρωπος καταλαβαίνει το παρασκήνιο. Είναι ένα παρασκήνιο που απεδείχθη σ’ αυτή την Αίθουσα στις 2 Απριλίου, όπου κατατέθηκαν και στα Πρακτικά της Βουλής τα λεγόμενα Μπαλτάκου, η ομολογία του Γραμματέα της Κυβέρνησης. Όλως τυχαίως, από εκείνη την ημέρα έχει να πατήσει το πόδι του στη Βουλή ο Σαμαράς, δεν έχει έρθει. Ο Πρωθυπουργός σας από εκείνη την ημέρα δεν έχει έρθει στη Βουλή. Μόνο στο Ευρωκοινοβούλιο εμφανίστηκε. Χαρήκαμε πολύ που τον είδαμε, αλλά σ’ αυτή την Αίθουσα δεν έχει έρθει. Μάλιστα, διάβαζα στο «ΒΗΜΑ» ότι ένας Άγγλος δημοσιογράφος που μελετούσε τις καταγραφές τις NSA, τις υποκλοπές των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών, έλεγε τα εξής: «Αν αμφιβάλλετε ότι παρακολουθούν τον Πρωθυπουργό σας, ρωτήστε τον ίδιον». Ακόμη και οι ίδιοι οι Αμερικανοί ειρωνεύονται τον Πρωθυπουργό σας, ο οποίος μετά απ’ όλα αυτά τα σκάνδαλα μιλούσε με τους συνεργάτες του σε πακιστανικά καρτοκινητά, διότι ήξερε ότι έχει διαπράξει κακουργήματα.

Με αυτό θα κλείσω την ομιλία μου. Έχει διαπράξει κακουργήματα, έχει δώσει ευθείες εντολές σε δικαστικούς για την παράνομη μεταχείριση των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αυτά τα εγκλήματα έχει διαπράξει η μνημονιακή «χούντα», γι’ αυτό και είναι παλλαϊκό αίτημα η «χούντα» του μνημονίου να πέσει. 
Ευχαριστώ.