ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Λάθος σχολή επέλεξε η πρώτη των πρώτων, Δάφνη Αναγνωστοπούλου


Πώς γνωρίζω ότι η Δάφνη επέλεξε λάθος σχολή; Μα από τα λόγια της ίδιας. Είπε πως ελπίζει ότι, μετά το τέλος των σπουδών της στη σχολή Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων του ΕΜΠ, θα μπορέσει να πάρει μεταπτυχιακό που να έχει να κάνει με... βιοϊατρική!

"Υπάρχουν από ηλεκτρολόγους τέτοια μεταπτυχιακά. Ε, θα το προσπαθήσω", είπε η Δάφνη, ανυποψίαστη για τη λάθος επιλογή σχολής που έκανε. Αντί της ευθείας οδού, προτίμησε την άσκοπη και κοπιαστική τεθλασμένη!

Κρίμα που τα πέντε 20άρια και το ένα 18,4 στη έκθεση, που κέρδισε η "πρώτη των πρώτων", δεν επιβεβαιώνουν σωστή κρίση και επαγγελματική επιλογή που να ταιριάζει στις κλίσεις και τα οράματα της Δάφνης!

Σε κάθε περίπτωση, η Δάφνη Αναγνωστοπούλου αξίζει τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων μας!