ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Ποιος θα λύσει το "γόρδιο δεσμό" στη διαμάχη Ισραηλινών και Παλαιστινίων;

Γαζώνουν οι Ισραηλινοί τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας!
Το ερώτημα που βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι: Θα υπάρξει ποτέ ειρήνη στην αιματοβαμμένη "γη της επαγγελίας";
 Ας δούμε στο video που ακολουθεί τα πρόσφατα εφιαλτικά έργα και ημέρες του υποτιθέμενου "εκλεκτού λαού του Θεού":Ποιος είπε ότι οι Εβραίοι είναι ο "εκλεκτός λαός του Θεού";  Οι Πατριάρχες τους το είπαν, ενώ  οι προφήτες τους προσπαθούσαν να τους κάνουν τον "περιούσιο λαό" με διδαχές και προειδοποιήσεις συνοδευόμενες από ανατριχιαστικές κατάρες. 
Μήπως σ' αυτές τις φοβερές κατάρες των προφητών του Ισραήλ πρέπει ν' αναζητηθεί η αιτία των δεινών που έχουν υποφέρει οι Εβραίοι ανά τους αιώνες; Μήπως στην ταραγμένη γη της Παλαιστίνης δεν πρόκειται να υπάρξει ειρήνη εάν οι Εβραίοι δεν επιστρέψουν στο δρόμο του Θεού που χάραξαν γι' αυτούς οι προφήτες τους;
Δείτε κάποιες από τις προφητείες που πρέπει ν' αφυπνίσουν τους Ισραηλινούς:
«Ιερουσαλήμ, ξέπλυνε την καρδιά σου από κακία, για να σωθείς· μέχρι πότε θα κατοικούν μέσα σε σένα οι μάταιοι συλλογισμοί σου;
(...) 
Επειδή, ο λαός μου είναι άφρονας· δεν με γνώρισαν· είναι γιοι άφρονες, και δεν έχουν σύνεση· είναι σοφοί στο να κακοποιούν, αλλά να αγαθοποιούν δεν ξέρουν.
(...)
Περιέλθετε στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, και δείτε τώρα, και μάθετε, και ζητήστε στις πλατείες της, αν μπορείτε να βρείτε έναν άνθρωπο, αν υπάρχει κάποιος που να κάνει κρίση, που να ζητάει αλήθεια· και θα συγχωρήσω σ' αυτή.» (Ιερεμίας 4: 14, 22 - 5:1)

«Και μου είπε: Γιε ανθρώπου, εγώ σε εξαποστέλλω προς τους γιους Ισραήλ, σε αποστατικά έθνη, που αποστάτησαν από μένα· αυτοί και οι πατέρες τους στάθηκαν εναντίον μου παραβάτες μέχρι τούτη τη σημερινή ημέρα· και είναι γιοι σκληροπρόσωποι και σκληρόκαρδοι. Εγώ σε στέλνω σ' αυτούς· και θα τους πεις: Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός. Και είτε ακούσουν είτε απειθήσουν, επειδή είναι οίκος αποστάτης, θα γνωρίσουν όμως ότι στάθηκε ανάμεσά τους προφήτης. 
(...)
 Και είδα, και ξάφνου, ένα χέρι απλωμένο προς εμένα, και πρόσεξα, σ' αυτό ήταν ένας τόμος βιβλίου. Και τον ξετύλιξε μπροστά μου· και ήταν γραμμένος από μέσα κι απέξω· και σ' αυτόν ήσαν γραμμένοι κλαυθμοί, και θρηνωδίες, και ουαί. 
 (...) 
Και μου είπε: Γιε ανθρώπου, πήγαινε, μπες μέσα στον οίκο του Ισραήλ, και μίλησε σ' αυτούς τα λόγια μου. 
(...) 
Ο οίκος, όμως, Ισραήλ δεν θέλει να σε ακούσει, για τον λόγο ότι, δεν θέλουν να ακούσουν Εμένα· επειδή ολόκληρος ο οίκος Ισραήλ είναι φιλόνεικος και σκληρόκαρδος.» (Ιεζεκιήλ 2: 3-5, 9-10, 3: 4,7)

Δείτε εδώ τι λέει η NETUREI KARTA (Φύλακες της Πόλης), η Ιουδαϊκή σέκτα που δημιουργήθηκε το 1935.