ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Διέσωσαν "μετανάστες" που έπεφταν στη θάλασσα


Κάποτε τους αποκαλούσαν "λαθρομετανάστες"... Κατόπιν, επί το αντιρατσιστικότερον, τους ονόμασαν "παράνομους μετανάστες", και τώρα τους λένε σκέτους "μετανάστες"
Ταύτα γαρ κελεύει η απατηλή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, και σκασμός μπας και χαρακτηριστείς ρατσιστής και νεοναζί. Κατάλαβες ΟΕΟ!

Να και η είδηση: Διάσωση μεταναστών στη Σύμη παρουσία Βαρβιτσιώτη  

Μάρτυρας επιχείρησης διάσωσης 18 μεταναστών από σκάφος του λιμενικού έγινε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Σύμης. 

Ο υπουργός συμμετείχε στην περιπολία του σκάφους στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε νησιά της Δωδεκανήσου. Ειδικότερα, πλωτό περιπολικό του λιμενικού το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία και στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Ναυτιλίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης "ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2014", εντόπισε φουσκωτή λέμβο να πλέει χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας. 

Οι ανωτέρω, στη θέα του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καλούσαν σε βοήθεια ενώ ορισμένοι εξ΄ αυτών έπεσαν στη θάλασσα. (πηγή)

  Παλιό, χιλιοδοκιμασμένο και αποτελεσματικό το κόλπο!