ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: ο κομμουνισμός μας ήρθε από τα Δεξιά!


Μακάριοι οι μη έχοντες και ουδέν κατέχοντες ότι αυτών εστίν η βασιλεία της ληστοδημοκρατίας μας! 
Ουαί τοις έχουσι και κατέχουσι ότι αυτοί τιμωρηθήσονται και σφόδρα δαρθήσονται, καθότι υπήρξαν νοικοκυραίοι και οικονόμοι, έκαναν το σκατό τους παξιμάδι και επένδυσαν, οι ίδιοι ή οι γονείς τους, σε ακίνητα.

Το ιλαροτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει το αυτονόητο: ότι ουκ αν λάβοις παρά του μη ρευστόν έχοντος αλλά ακίνητο κατέχοντος! Ότι τα ακίνητα που δεν αποδίδουν εισόδημα στον ιδιοκτήτη τους δεν μπορούν να μεταλλαχτούν σε ρευστό εν μια νυκτί για να πληρωθεί ο περιβόητος ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων ). 
Ούτε να πωληθούν μπορούν, έστω για ένα κομμάτι ψωμί, διότι
εξέλιπαν οι ανόητοι που θα επενδύσουν σήμερα σε ακίνητο, σκάβοντας το λάκκο τους. Από τότε που οι μνημονιακές κυβερνήσεις μας ποινικοποίησαν την κατοχή ακίνητης περιουσίας, λιγόστεψαν και οι μαζοχιστές αγοραστές ακινήτων. Άλλωστε τα ενοίκια σήμερα έχουν πέσει κατακόρυφα και η Πολιτεία προστατεύει τους ενοικιαστές ως κόρην οφθαλμού, ενώ μισεί θανάσιμα τους κεραμίδι έχοντας και γην κατέχοντας...