ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Ντροπή στους απατεώνες ομογενείς των ΗΠΑ!

Οι... "παπατζήδες κροίσοι Ομογενείς", το δείπνο και ο..."φελλός" υφυπουργός 

"Δηλώνουν" ότι συγκεντρώνουν εκατομμύρια για την...Ελλάδα. 
Αλλά, ΠΟΥ είναι, πού πάνε τα χρήματα; 

Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και οι "κροίσοι Ομογενείς", ναι αυτοί που "ΘΑ" βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, που "ΘΑ" έκαναν επενδύσεις κλπ. Αυτοί που μαζεύουν χρήμα μέσω διαδικτύου για να... βοηθήσουν την Ελλάδα.

Μπορεί να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά, αλλά ο Οργανισμός τους "Ελληνική Πρωτοβουλία" (The Hellenic Initiative), κατάντησε να κάνει χλιδάτα δείπνα κάθε αρχές Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη (με τιμή εισιτήριου 750 δολ. το άτομο) για να...τιμά διάφορους νεόπλουτους. Δείπνα, που τα μνημονιακά ΜΜΕ στην Αθήνα, μέσω γραφικών ανταποκριτών και απεσταλμένων, προβάλλουν ως "επιτυχία για την Ελλάδα".

Εφέτος το δείπνο έγινε 2 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, αλλά χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού. Τον εκπροσώπησε το ''ψώνιο'' Notis Mitarachi (αυτός που γέμισε την Ελλάδα από...''επενδύσεις''), που έγινε ''δεκτός'' και από τον ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'', τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο....

Πού πάνε τα χρήματα που μαζεύουν οι ''κροίσοι''; Σίγουρα ΟΧΙ στην Ελλάδα. (Προσοχή: "Μαζεύουν"... ΔΕΝ δίνουν από τα δικά τους. 'Εναν από αυτούς τον έκαναν και... γραμματόσημο στο "σάπιο κράτος" Ελλάδας).

Τα περίεργα: Τον περασμένο χρόνο (Οκτ. 2013) στο δείπνο των ''παπατζήδων'', με την παρουσία του πρωθυπουργού Ελλάδας, είχε ανακοινωθεί "δωρεά 100 εκατομ. δολ." από το "Ίδρυμα Νιάρχου" στο ''μαγαζί'' των ''κροίσων-παπατζήδων''. 
Μετά την ''διθυραμβική'' δημοσιότητα από ανεύθυνους ανταποκριτές και απεσταλμένους ''ημέτερων'' ΜΜΕ Αθηνών (και φυσικά από την μόνιμα παραπληροφορούσα ημερήσια ''γεροντοκόρη'' Αστόριας), η ''είδηση'' - για κάποιον ανεξήγητο λόγο - ''εξαφανίστηκε'', μαζί με την...δωρεά.

Πού πάνε τα χρήματα; Οι ''κροίσοι'' δηλώνουν επίσημα ότι στα δύο δείπνα (αρχές Οκτώβριου 2013 και 2014) συγκέντρωσαν 2+1.9 εκατομ. δολάρια., σύνολο κοντά 4 εκατομμύρια, χώρια αυτά από το διαδίκτυο. Αυτόν τον χρόνο έδωσαν μόνο 300.000 δολ. (Μάιο) για τα χωριά SOS.

Το ερώτημα: ''Τι ρόλο παίζουν'', ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Πού πάνε τα χρήματα; Γιατί εξακολουθούν να ζητούν ''προσφορές'' μέσω διαδικτύου;

Και το πιο ωραίο: Μέλος του Συμβουλίου της Οργάνωσης των "κροίσων", είναι και ηγετικό στέλεχος του... τουρκικού "λόμπι" στις ΗΠΑ.

Μία δημόσια ερώτηση προς "κροίσους Ομογενείς" (The Hellenic Initiative): Ως μη κερδοσκοπική επιχείρηση (501c3), μπορείτε να πληροφορήσετε δημόσια την Ομογένεια, ΠΟΥ είστε δηλωμένοι ως εταιρία και γιατί ΔΕΝ κάνατε φορολογική δήλωση 990 για τον χρόνο 2013;

Το ανέκδοτο στην Ομογένεια για τους ''κροίσους'' και την Οργάνωσή τους: «Με τον παπαΚαρλούτσο ανακατεμένο στην υπόθεση, περιμένετε να πάνε χρήματα σε άπορους δεινοπαθούντες και ειδικά σε παιδιά, στην Ελλάδα;» 

Το ΚΑΛΑΜΙ, υιοθετώντας πρόταση άπορων δεινοπαθούντων Ελλάδας και ειδικά παιδιών, ξεκινά μεγάλη ερανική εκστρατεία ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ: ''Κροίσοι Ομογενείς'' χρειάζονται την βοήθειά μας. Δώστε ό,τι μπορείτε σε είδος: Τομάτες, αγγούρια (ζαρζαβατικά γενικά), γιαούρτια κλπ.
(Επειδή ΔΕΝ έχουν επίσημη διεύθυνση ως Οργάνωση, αν γνωρίζετε τους αξιωματούχους, στείλτε τα σε αυτούς απευθείας).
http://www.kalami.net/