ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Στο κόκκινο οι προεκλογικοί σκυλοκαβγάδεςΣτο κατώφλι του "σωτήριου" έτους 2015, μπήκαμε πλέον "δημοκρατικά" στην άγρια προεκλογική μάχη των επίδοξων σωτήρων μας. Οι πολύπαθοι Έλληνες πνίγονται μέχρις ασφυξίας μέσα στο κλίμα αδυσώπητης πόλωσης και στην αρνητική ενέργεια και τη δυσωδία που αναδύεται από κάθε κωματικό συνονθύλευμα, καθώς οι μωροφιλόδοξοι πολιτικάντηδες επιδίδονται μετά εκδικητικής μανίας εναντίον αλλήλων με στόχο την πολιτική εξόντωση των κομματικών τους αντιπάλων.  Βλέπετε, ο πολιτικός πολιτισμός είναι άγνωστος στο τριτοκοσμικό ΤρΕλλαδιστάν - το λίκνο της δημοκρατίας, μαθές...

Δυστυχώς, βιώνουμε με αηδία και οργή μια από τα ίδια και χειρότερα... Τίποτα το φρέσκο και το ελπιδοφόρο. Ακόμη και ο 40άρης Αλέξης Τσίπρας βιάστηκε να γεράσει και υιοθέτησε πλήρως, αν δεν ξεπέρασε, όλες τις πρακτικές του εκφυλισμένου και διαβρωτικού της κοινωνίας παλαιοκομματισμού. Ντροπή σου, βρε Αλέξη! 
Το σημερινό δραματικό πολιτικό θέατρο που παίζεται προοιωνίζεται ακόμη πιο σκοτεινές μέρες για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό... Ωιμέ, βαβαί, παπαί!

Βουλιάζουμε όλο και πιο βαθιά στα παραδοσιακά πολιτικά αήθη κι έθιμα, τουτέστιν στα ίδια  δύσοσμα κόπρανα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερος τρόπος για να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά. Το κομματικό μίσος και το πάθος για την εξουσία και τις κουτάλες έχει σκοτίσει το νου και την καρδιά των υποψηφίων εθνοπατέρων μας που αδίστακτα και εκβιαστικά μας σέρνουν για άλλη μια φορά πρόωρα στις απατηλές κάλπες, ώστε να αναλάβουμε, λέει, εμείς ο λαός, τις ευθύνες μας, διότι την προηγούμενη φορά που τις είχαμε αναλάβει είχαμε πέσει έξω!

Η ατμόσφαιρα της Ελλάδας είναι άκρως τοξική και οι υποφέροντες από υπέρταση, καρδιακά νοσήματα ή έχουν υπερευαισθησία στους σκυλοκαβγάδες δεν πρέπει να βλέπουν πια τηλεοπτικές εκπομπές με αφηνιάζοντες υποψήφιους εθνοσωτήρες στα παράθυρα. Όσοι όμως τους αντέχουν χωρίς να κάνουν εμετό, πρέπει οπωσδήποτε να απομακρύνουν τα ανήλικα  παιδιά τους σε άλλο δωμάτιο για να μην κινδυνέψει η σωματική και ψυχική τους υγεία.

Πολλοί, δυστυχώς, δεν γνωρίζουν ότι οι σκέψεις και τα λόγια μας θέτουν σε κίνηση δονήσεις πολύ υψηλού βαθμού, ανάλογου με την ένταση και την ποιότητα του συναισθήματος που τις συνοδεύει. Οι δονήσεις αυτές, αν και αόρατες, είναι τόσο πραγματικές όσο και οι δονήσεις του φωτός, της θερμότητας, του ήχου, του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού. Το ότι δεν μπορούμε να ακούσουμε, να μετρήσουμε και να ζυγίσουμε τις δονήσεις των σκέψεων και των λόγων μας δεν αποτελεί απόδειξη ότι δεν υπάρχουν. 

Αλίμονο, οι δονήσεις που εκπέμπονται από οργίλους και γεμάτους μίσος πολιτικούς μέσα από τη Βουλή και τα τηλεοπτικά παράθυρα δημιουργούν ένα σύννεφο επικίνδυνης αρνητικής ενέργειας και κάνουν ανυπολόγιστη ζημιά στη σωματική και ψυχική υγεία των πολιτών, μικρών και μεγάλων.

Φανταστείτε μία οικογένεια - διότι οικογένεια είναι το έθνος -  όπου μέρα νύχτα τα μέλη της επιτίθενται με οργή το ένα εναντίον του άλλου με στόχο να αναλάβουν την πρωτοκαθεδρία και να κάνουν κουμάντο στα οικονομικά και τα άλλα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια. Υπάρχει περίπτωση αυτή η οικογένεια να ευτυχήσει και να ευημερήσει;  
Όχι βέβαια! Ούτε στον αιώνα τον άπαντα.

Σκεφτείτε επίσης μία ιδιωτική επιχείρηση όπου οι μισοί σύμβουλοι και υπάλληλοι κάνουν συνεχώς αντιπολίτευση στον πρόεδρο και στους άλλους μισούς για να επικρατήσουν τα δικά τους πιστεύω για τον τρόπο διοίκησης. Υπάρχει ελπίδα αυτή η επιχείρηση να πάει μπροστά και να έχει κερδοφορία; Αστεία πράγματα!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι τηλεοπτικοί τρομοκράτες μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις που αρχίζουν στερεότυπα με τον ίδιο τρόπο:

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος εναντίον των Σαμαροβενιζέλων.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης εναντίον Σαμαρά και Βενιζέλου.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του “συνταγματικού τόξου”, και πάει λέγοντας...

Δεν ντρέπεστε βρε αφιλότιμοι; Δεν έχετε τσίπα επάνω σας που βιάζετε την ψυχή μας καθημερινά με τους σκυλοκαβγάδες σας;

Κάπως έτσι, με τις σφοδρές επιθέσεις που εξαπολύουν καθημερινά οι επίδοξοι σωτήρες μας εναντίον αλλήλων, δηλητηριάζεται η ατμόσφαιρα της χώρας μας και οι πολίτες της με αρνητική ενέργεια και κατακερματίζεται ο κοινωνικός ιστός με καταστροφικά αποτελέσματα για την πατρίδα και τον ανεπίδεκτο ανάνηψης ελληνικό λαό με την αδύνατη μνήμη και την ανύπαρκτη κρίση.

Και τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:
Ποιος θα μας σώσει από τους επίδοξους, ου μην αλλά βάρβαρους "σωτήρες" μας;
Ποιος θα σώσει τους Έλληνες από τη βλακεία τους;