ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Διαδικτυακός διασυρμός του Αντώνη Σαμαρά με αμοντάριστο video


Προκαλεί αηδία, θλίψη, και απογοήτευση το μπαγιάτικο όσο και εμετικό video που κάποιος, εντεταλμένος στο βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι, ανέβασε στο youtube για να διασύρει τον Αντώνη Σαμαρά. 
Απορώ πώς η δεοντολογία του youtube επιτρέπει το ανέβασμα ενός video ξένης ιδιοκτησίας. Προφανώς υπάρχει  εντολή "άνωθεν".
Κατ’ αρχήν το υλικό είναι κλεμμένο. Κατόπιν είναι άκρως προσωπικό αφού προέρχεται από αμοντάριστη πρόβα γυρίσματος προεκλογικού σποτ του 2012.

Στον πειρασμό ανάρτησης του κλεμμένου video έπεσαν χιλιάδες χυδαιο-bloggers αλλά και γνωστοί χυδαιο-δημοσιογράφοι που διαχειρίζονται μεγάλα ιστολόγια.  Ακόμα και το Yahoo υπέκυψε στον πειρασμό!  Και βέβαια δεν θα μπορούσε ν' αποτελέσει εξαίρεση η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, η οποία τάχατες επαγγέλλεται ένα νέο ήθος στην πολιτική.
Ντροπή σε όλους αυτούς τους ακαλαίσθητους και αδίστακτους κανίβαλους.

 Όσο για τα ελεεινά και αιμοβόρα σχόλια που συνοδεύουν τις αναρτήσεις αυτές, απλά απεικονίζουν το απελπιστικά χαμηλό επίπεδο ήθους και νοημοσύνης του λαού.

Θα μου πεις δεν φταίει ο λαός... Είναι η Δημοκρατία, stupid, που υποδαυλίζει τα πιο βάρβαρα ένστικτα του κομματικού οπαδού. Διότι η πεμπτουσία τσι "Δημοκρατίας" είναι το μίσος, ο αλληλοδιασυρμός και ο αλληλοσπαραγμός...