ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Απόστολος Κακλαμάνης στηρίζει το δικέφαλο τέρας!

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ! 
Τι άλλο θα δούμε στις μέρες μας;
Ο Απόστολος Κακλαμάνης πήγε, λέει, και στις δύο συγκεντρώσεις: και σ’ εκείνη του ΠΑΣΟΚ, και στην άλλη του αντιΠΑΣΟΚ, δηλαδή του ΚΙΔΗΣΟ! 
Άντε να καταλάβει τώρα ο ψηφοφόρος της αυτοαποκαλούμενης "προοδευτικής παράταξης" ποιο κομματίδιο να ψηφίσει...
Δηλαδή αν είχε κάνει και η Διαμαντοπούλου κόμμα, θα πήγαινε και σ’ εκείνης τη συγκέντρωση ο κύριος Κακλαμάνης; Πολύ ρομαντικός το παίζει ο Απόστολος, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2011 ήταν λάβρος εναντίον του Δημοψηφίσματος που ο Γιώργος  Παπανδρέου του ΚΙΔΗΣΟ επαναφέρει στην ατζέντα.

Δελτίο Τύπου, 21/1/2015: «Συνεπής στη γραμμή της ενότητας και της πρόσκλησης στους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια επιθυμούν, χωρίς αντιπαραθέσεις, ο Απόστολος Κακλαμάνης παρευρέθηκε απόψε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ε. Βενιζέλο, όσο και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπό τον Γ. Παπανδρέου. 

Σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη που αποφάσισαν ν’ αγωνιστούν για την επανασυσπείρωση της παράταξης, καλούν και τις δυο πλευρές να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, στη βάση αρχών και με δημοκρατικές διαδικασίες.

Άμεσο στόχο όλων πρέπει να αποτελέσει η εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τη χώρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπό της, με εθνική ενότητα και ομοψυχία των πατριωτικών, κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πατρίδας.»


Κατόπιν τούτων και άλλων τρελών και ευτράπελων, εσύ πράσινε οπαδέ, αν μπορείς, πιάσε τ’ αυγό και κούρεψτο!