ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλάδα χάνεται κι οι λειψανολάτρες το χαβά τους!

Αν οι πολιτικοί εξαπατούν το λαό καθ’ έξιν και κατ’ εξακολούθηση με ψεύτικες υποσχέσεις για να υφαρπάξουν την ψήφο του, το ίδιο κάνουν και οι ρασοφόροι για να τον αρμέξουν. 
Γι’ αυτό δείχνουν απέραντη κατανόηση και ανοχή οι μεν προς τους δε. Μεταξύ κατεργαραίων αλληλεγγύη! 

Πάντως οι πρώτοι διδάξαντες την εξαπάτηση της ψυχής είναι οι θρησκευτικοί ταγοί. Αυτοί,  με τα θρησκευτικά παραμύθια και τον εκφοβισμό, αποκοίμισαν την κρίση των πιστών (προβάτων) και τους παρέδωσαν αποχαυνωμένους στους πολιτικούς για χρήση και κατάχρηση. 


Μη σας κάνει λοιπόν εντύπωση ότι υπάρχουν χιλιάδες συμπατριώτες μας που τρέχουν να ζητήσουν σωτηρία (!) από λείψανα (με το αζημίωτο) ή από προδότες και επαγγελματίες ψεύτες πολιτικούς όπως ο Γιωργάκης Παπανδρέου
Ολόκληρη η οικουμένη γελάει με τη βλακεία που δέρνει τον ελληνικό λαό. Εσείς γελάτε;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να γελάσω. Απλά οργίζομαι, θρηνώ και οδύρομαι γιατί δεν βλέπω να ξημερώνει άσπρη μέρα για τους Έλληνες. Είμαστε εγκλωβισμένοι στη βλακεία μας και δεν υπάρχουν θεράποντες για την πάθηση αυτή.
Διαβάστε το επόμενο κρούσμα λειψανολατρείας και φρίξτε!

«Μεγάλη ευλογία για την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών αλλά και για την ενορία της Αγίας Κυριακής, της ομώνυμης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, αποτελεί η έλευση αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, το οποίο και θα παραμένει ες αεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής προς ευλογία των πιστών της ευρύτερης περιοχής.
Σήμερα το απόγευμα με κάθε μεγαλοπρέπεια κλήρος και λαός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου στα προπύλαια του ναού υποδέχθηκαν το Τίμιο Λείψανο, το οποίο εν συνεχεία μεταφέρθηκε εν πομπή, συνοδεία βρακοφόρων μελών του Συλλόγου Κρητών νομού Τρικάλων, εντός του ναού όπου ξεκίνησε η τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Οσίου Νικηφόρου που ως γνωστό η εκκλησία τιμά τη μνήμη κατά την 4η Ιανουαρίου.
Στην υποδοχή του Τιμίου Λειψάνου παρέστη και ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.
Η έλευση του Τιμίου Λειψάνου στην ενορία της Αγίας Κυριακής οφείλεται εν πολλοίς στις άοκνες προσπάθειες του εφημερίου πατρός Παναγιώτου Μίχου ο οποίος ετοίμασε με υποδειγματικό τρόπο τα της εορτής.
Ο Όσιος Νικηφόρος ο επικαλούμενος Λεπρός κοιμήθηκε οσιακά στις 4 Ιανουαρίου 1964 σε ηλικία 74 ετών. Μετά την εκταφή, τα άγια του λείψανα ευωδίαζαν.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και τα Μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, κατά την επικρατούσα εκκλησιαστική τάξη και παράδοση, δια της υπ' αριθμ. 1046/1-12-2012 Πράξεως προέβησαν στην εγγραφή του Οσίου Νικηφόρου του “Λεπρού", στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.» romfea