ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Περίεργη δυστοκία για την επιλογή Προέδρου-γλάστρας!


Ας όψεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που δεν βγήκε απ’ ώρα μία να δηλώσει ότι αρνείται να γίνει ένας “Βούδας”, ένα εικόνισμα, στο προεδρικό Μέγαρο, ένας Πρόεδρος που ουσιαστικά δεν έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα παρά μόνο να υπογράφει χωρίς αντίρρηση ό,τι του παρουσιάζει η εκάστοτε κυβέρνηση, και να κάνει γλυκανάλατες και υποκριτικές δηλώσεις σε εορτές και εθνικές επετείους.

Είδε κι έπαθε ο Αντώνης Σαμαράς για να κάνει τον Αβραμόπουλο Επίτροπο Μετανάστευσης στην Ευρώπη, και τώρα ο δεύτερος ξερογλείφεται για να ενσαρκώσει τον τίτλο "Ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ"! Απόδειξη ότι το αξίωμα του Προέδρου είναι απλά συμβολικό και διακοσμητικό είναι ότι στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, ακόμη και σε πολιτικές μπόρες και κυβερνητικά στραβοπατήματα, ουδέποτε υπήρξε ρήξη μεταξύ κυβέρνησης και Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Εξαιρετικά τιμητική για την Ελλάδα και σημαντικό δείγμα εμπιστοσύνης στη χώρα μας εκ μέρους του φίλου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ»  είχε χαρακτηρίσει ο Αντώνης Σαμαράς την απόφαση να αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. (πηγή)

 Ιδού μερικές από τις αρμοδιότητες που είναι έτοιμος να απεμπολήσει ο ανεύθυνος κύριος Αβραμόπουλος για χάρη της καρέκλας του ΤΙΠΟΤΑ:

  • Πολιτική Μετανάστευσης
  • Κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Παροχής Ασύλου
  • Λειτουργία της Συνθήκης Schengen
  • Πολιτική παροχής Visa
  • Προστασία και φύλαξη των εξωτερικών συνόρων- FRONTEX (Ενεργοποίηση της ρήτρας αλληλεγγύης του Άρθρου 80 ΣΛΕΕ)
  • Διαχείριση Κρίσεων και καταπολέμηση Τρομοκρατίας
  • Εσωτερική Ασφάλεια
  • Καταπολέμηση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων
  • Αστυνομική Συνεργασία (Europol, CEPOL)

Βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας, που γυροφέρνει τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της “Δημοκρατίας”, δεν είναι επειδή του αναγνωρίζει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες ή επειδή θέλει να κάνει μια κίνηση αβροφροσύνης προς την "επάρατη" Δεξιά. Όοοχι φυσικά! Εκείνο που ορέγεται ο πονηρός Αλέξης είναι να αντικαταστήσει τον Αβραμόπουλο στην καυτή καρέκλα του Επιτρόπου Μετανάστευσης  με κάποιο δικό του “αριστερό” που ξέρει καλύτερα κι έχει μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα μεταναστών.