ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Τα πιράνχας της ΕΚΤ δείχνουν απειλητικά τα δόντια τους!

Ε, αυτό δεν το θέλει ούτε ο διάβολος! Έπεσαν οι μάσκες των τοκογλύφων της ΕΕ και φάνηκε ολόγυμνο το βλοσυρό τους πρόσωπο! 
Υπάρχει και Θεός, βρε παραδόπιστοι!
Αφήστε τον ελληνικό λαό να ανασάνει, βρε λάτρεις του Μαμμωνά!

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απορρίπτει ένα συστατικό στοιχείο-κλειδί του σχεδίου της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της κρίσης, γεγονός το οποίο ενδέχεται να σημάνει πως η Αθήνα δεν θα έχει καμιά πηγή εξωτερικής χρηματοδότησης, όταν λήξει το τρέχον πρόγραμμα στήριξης στο τέλος του μήνα. Αυτό αναφέρεται σε αποψινό δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times που είναι το πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της την τελευταία ώρα.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης είχε προτείνει να επιτραπεί στην Αθήνα να αυξήσει κατά 10 δισεκ. ευρώ τα βραχυπρόθεσμα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου που εκδίδει, ως μια "μεταβατική μορφή χρηματοδότησης" για τους επόμενους τρεις μήνες, ώσπου να συμφωνηθεί ένα νέο πρόγραμμα ανάμεσα στη χώρα και τους Ευρωπαίους εταίρους της, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όμως η ΕΚΤ εμφανίζεται απρόθυμη να εγκρίνει την έκδοση χρέους και να αυξήσει το όριο των €15 δισ. κατά €10 δισ., όπως ζητεί ο κ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους ενήμερους για τις διαβουλεύσεις.

"Το ελληνικό σχέδιο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ΕΚΤ", επισήμανε ένας αξιωματούχος της ευρωζώνης και πρόσθεσε ότι "η ΕΚΤ θα παίξει σκληρά το παιγνίδι".

Ο κ.Βαρουφάκης θα βρίσκεται την Τετάρτη το πρωί στην έδρα της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βερολίνο για την πρώτη συνάντησή του με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - και στέλεχος της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU) της καγκελαρίου Μέρκελ, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να διαβεβαιώσει ότι θα σεβαστεί τις υπάρχουσες συμφωνίες πριν υπάρξει οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το χρέος της Ελλάδας. »(ethnos)