ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Από συνθήματα σε κλούβες, στις μολότοφ σε περιπολικά!

Το βάρβαρο σπορ των γνωστών-αγνώστων, δυστυχώς, συνεχίζεται... Προφανώς ο αριστερός "δημοκρατικός" άνεμος που πνέει στη χώρα δεν τους έχει κατευνάσει το μένος κατά των αστυνομικών.
Έτσι, στα καλά καθούμενα, αργά χθες το βράδυ στα Εξάρχεια, κουκουλοφόροι παραλίγο να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της Τροχαίας έφτασε στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, για να καταγράψει ένα τροχαίο ατύχημα, που είχε γίνει εκεί προηγουμένως. Ενώ, λοιπόν, γινόταν η ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων στο τροχαίο οδηγών, εμφανίστηκε ομάδα κουκουλοφόρων, τα μέλη της οποίας, αφού επιτέθηκαν με ξύλα και χτύπησαν τους αστυνομικούς, πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στο περιπολικό και το έκαψαν.
Φυσικά, διαψεύστηκε η είδηση ότι στη συνέχεια έγινε προσαγωγή υπόπτων, από άλλους αστυνομικούς που έσπευσαν προς βοήθεια των συναδέλφων τους, γιατί καραδοκούσε το γνωστό τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταγγείλει την «αστυνομική αυθαιρεσία» και να ζητήσει τα κεφάλια των «αυθαιρετούντων» αστυνομικών επί πίνακι… (πηγή)

Ευτυχώς, όμως, υπάρχει αχτίδα φωτός στο βάθος του σκοτεινού τούνελ:

«"Θέμα Εξαρχείων" και πολιτικής παρέμβασης για την "δράση των αντιεξουσιαστών" αναμένεται να θέσει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το Βήμα, ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης. 

 Όπως γράφει το σάιτ, ο κ. Πανούσης θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μια πολιτική λύση "στο ζήτημα της σχεδόν 40ετούς παρουσίας των πολυπληθών αναρχικών ομάδων και των υποστηρικτών της επαναστατικής βίας που πολλές φορές προχωρούν σε επεισόδια ή τροφοδοτούν τις ένοπλες οργανώσεις". 

 Πιθανόν μάλιστα να ζητήσει τη συνδρομή όλων των κομμάτων για το θέμα, κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.» (πηγή)

ΑΜΗΝ και πότε; Ή τώρα ή ποτέ!