ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Είδηση-βόμβα για την Άγκελα Μέρκελ

Quo vadis, Αλέξη Τσίπρα; Είναι σκληρό και άκρως επικίνδυνο για τη χώρα μας να λακτίζεις προς κέντρα! 
Φίλτατη η Αλήθεια, αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι αν την πεις με λάθος τρόπο, σε λάθος ώρα και σε λάθος ανθρώπους. 
Μήπως υπερεκτιμάς το μπόι σου και το μπόι της Ελλάδας; Μήπως δεν έχεις συναίσθηση των κινδύνων, και σαν παιδάκι παίζεις με τη φωτιά;
Λέει άραγε την αλήθεια το δημοσίευμα των Σκοπίων ή μήπως είναι προβοκατόρικο; Ας βγει να το διαψεύσει ο Πρωθυπουργός μας αν είναι ψέματα.

«Σκόπια: Σοκ στην Γερμανία. 

Τσίπρας: Έχουμε αποδείξεις ότι η Μέρκελ έκρυψε την κλοπή...  και θα καταλήξει στην Χάγη. 
Συγκλονιστική είδηση. Τα ΜΜΕ το κρύβουν. Στην Ελλάδα η είδηση έσκασε σαν ατομική βόμβα. 

 Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ.

Και όχι μόνο αυτό. Στην πράξη ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες της απάτες που έστησαν Έλληνες και γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Κατηγόρησε δε την Γερμανία ότι συνεργάστηκε με ολιγαρχες για το συμφέρον Γερμανικών πολυεθνικών. 

Η Γερμανία μας έχει οδηγήσει στην χρεοκοπία με τα σκάνδαλα της Siemens, του ΟΤΕ, τα υποβρύχια, της κατασκευαστικές εταιρίες, την φοροδιαφυγή τους και την μόνιμη ανοσία που είχαν για όλα τα εγκλήματα που έκαναν. 
Δυστυχώς αυτό δεν είναι μια απλή λίστα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Σε ένα άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Schultz… εμείς σκοπεύουμε να στείλουμε την Ανγκελα Μερκελ στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης και εκεί θα αποδειχτούν όλα. 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έμεινε ζαλισμένος και με κομμένη την ανάσα …δεν ήξερε τι να πει… μπροστά στα έγραφα που του κατέθεσε ο Τσίπρας.» (πηγή)