ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Συμπαράσταση και πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας

«Τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάλεσε στη Βενεζουέλα ο πρόεδρος της χώρας Νικολά Μαδούρο, λέγοντας ότι τον συγχαίρει για την πολιτική του και το σχέδιό του να αλλάξει σελίδα στις πολιτικές λιτότητας. 
Μιλώντας στη Βαλένσια ο Νικολά Μαδούρο ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε για να σώσει την ένδοξη ιστορία των Ελλήνων.
"Κάλεσα τον Αλέξη, το σύντροφο Αλέξη, να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα το συντομότερο δυνατό. Σχεδιάζει να έρθει στη Λατινική Αμερική. Ανέφερε όλες τις πιέσεις που του ασκούνται, εξαιτίας του βάναυσου νεοφιλελεύθερου συστήματος που έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα" δήλωσε ο Νικολά Μαδούρο.» (πηγή)

Καταραμένη νεοφιλελεύθερη λιτότητα! Πηγαίνετε στη Βενεζουέλα για να δείτε αριστερή ευημερία, βρε!  Θα μου πεις η Βενεζουέλα έχει πετρέλαια...
Παρά τα πετρέλαια, όμως, «Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται η οικονομία της Βενεζουέλας, η οποία χειμάζεται από τον υψηλό πληθωρισμό του 63%, την αναιμική ανάπτυξη, τη φυγή κεφαλαίων, τους περιορισμούς στην κίνηση συναλλάγματος από τις εταιρείες και την εκτίναξη του κόστους δανεισμού. Οι επενδυτές θεωρούν κατά 90% πιθανή μία χρεοκοπία της χώρας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, πιθανότητα η οποία είναι και η υψηλότερη παγκοσμίως. » (πηγή)

Για να έχετε και οπτική εικόνα της “αριστερής ευημερίας", εσείς του 72% που εγκρίνετε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης μέχρις εσχάτων, δείτε τις φωτογραφίες από το “dailyopinion” που ακολουθούν. Μη φοβηθείτε όμως, ο δικός μας Τσίπρας δεν είναι Μαδούρο. Απλά σύντροφος και φίλος του είναι. Κι ούτε να πηγαίνει ο νους σας στο κακό, δηλαδή στην παροιμία που λέει, "Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”...