ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Βανδαλισμοί σπουδαστών-χούλιγκανς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης


Κάτω τα χέρια από το "ιερό" πανεπιστημιακό άσυλο, ρε! Αφήστε τα παιδιά να εκτονωθούν, ω εχθροί τση δημοκρατίας! Μακριά οι "μπάτσοι" από τους ναούς της εκπαίδευσης των χουλιγκάνων! Με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μπάτε σκύλοι αλέστε χωρίς φόβο και με πάθος στις πανεπιστημιακές αίθουσες! Δεν πρόκειται πλέον να σας ενοχλήσει κανένας "μπάτσος".

Οι σοβαροί βανδαλισμοί, που σημειώθηκαν στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έγιναν, λέει, στη διάρκεια πάρτι, που διοργάνωσαν άτομα εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας, την περασμένη Παρασκευή, στο κτίριο της Σχολής.

Κοίτα να δεις προοδευτικά πράγματα! Μαζεύτηκαν, λέει, "άτομα" που δεν ανήκαν στο πανεπιστήμιο, και διοργάνωσαν το πάρτι τους στην αίθουσα των Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ! Μόνο που δεν μας είπαν σε ποια ομάδα ανήκαν αυτά τα "άτομα". Διότι δεν μπορεί να μαζεύτηκαν από το δρόμο τυχαίοι περαστικοί.
Και εφόσον τα ΜΜΕ δεν μας ενημερώνουν για το πόθεν ήλθες των χουλιγκάνων αυτών, εγώ δικαιούμαι να υποθέσω ότι ήταν οι ίδιοι οι σπουδαστές της Σχολής, άντε να κάλεσαν και κάνα φίλο αναρχικό, που αφηνίασαν κατά τη διάρκεια του γλεντιού τους και τα έκαναν γης Μαδιάμ. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι φοιτητές εκτονώνονται ρημάζοντας τις αίθουσες διδασκαλίας τους.

"Έσπασαν τις κλειδαριές, κατέστρεψαν ολοσχερώς ένα αμφιθέατρο, όλα τα σχεδιαστήρια, χρησιμοποίησαν τους διαδρόμους ως τουαλέτες και δεν υπάρχουν τα χρήματα να γίνουν οι επισκευές" δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ Νίκος Καλογήρου, διευκρινίζοντας ότι είναι πολλοστή φορά, που ο ίδιος, οι συνάδελφοί του και φοιτητές αντικρίζουν τέτοιες εικόνες, επιστρέφοντας στη Σχολή, ύστερα από Σαββατοκύριακο και αργίες.

Ααα! Ώστε είναι πολλοστή φορά, ε; Κι εσείς τι κάνατε για να μην υπάρξει η επόμενη φορά, ω αποχαυνωμένοι σπουδαστές;

"Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι που διοργανώνουν και συμμετέχουν στα πάρτι αυτά, δεν ανήκουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα, οι φοιτητές μας αγαπούν τη Σχολή" σημείωσε ο κ. Καλογήρου.
Σώωωπα! Τους καημένους τους φοιτητές πώς βιάζονται από τους εξωπανεπιστημιακούς! Μου έρχεται να κλάψω από συμπαράσταση!

Ο κ. Καλογήρου πρόσθεσε μάλιστα ότι παρά το ότι τα πάρτι εντός των πανεπιστημιακών κτιρίων απαγορεύονται, αναγγέλλονται με αφίσες. 
Οποίο θράσος των παλιοχουλιγκάνων! Για σκέψου να το αναγγέλλουν κιόλας με αφίσες!

"Το γνωρίζαμε το πάρτι της Παρασκευής, είχαμε δει την αφίσα, γι' αυτό πρέπει επί της ουσίας να ισχύσει η απαγόρευση, χρειάζεται κάποιου είδους φύλαξη, καθώς υπάρχουν φοιτητές, που μελετούν έως αργά τη νύχτα στη Σχολή και ζουν συχνά σε καθεστώς τρόμου" ανέφερε ο κ. Καλογήρου.
Βρε τον κ. Καλογήρου πώς μας τα λέει! Υποκριτής και ψεύτης ή απλά μακάκας; Φοβάμαι ότι οι ανεγκέφαλοι λάτρεις του ασύλου, δηλαδή του μπάχαλου, θα τον πουν προβοκάτορα.

Παραπονέθηκε κιόλας ότι υπήρξαν περιπτώσεις πάρτι στη Σχολή, όπου εκλήθη η αστυνομία να επέμβει και δεν ανταποκρίθηκε.
Έλα, μη μου το λες! Καλέσατε την αστυνομία να μολύνει το ιερό πανεπιστημιακό άσυλο των χουλιγκάνων και δεν επενέβη; Δεν το πιστεύω! Φαίνεται οι "μπάτσοι" ήταν Συριζαίοι προοδευτικοί, αλλιώς δεν εξηγείται η αδιαφορία τους.

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος δηλώνει ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κατσάμπαλος. "Οι ζημιές δεν έγιναν από φοιτητές, αλλά από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, που σχεδόν κάθε Παρασκευή μπαίνουν, χωρίς άδεια, και ρημάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι ο ίδιος επανειλημμένα απευθύνθηκε στο ΣΔΟΕ, την αστυνομία και τον Εισαγγελέα για το θέμα.

Όοχι βέβαια! Οι φοιτητές είναι αγγελούδια! Αν τολμάς, κύριε Κοσμήτορα, λέγε ότι οι ζημιές προκλήθηκαν από φοιτητές και θα σε χτίσουν κι εσένα σε κάνα μπουντρούμι για να μάθεις να φέρεσαι.

"Οργανώνουν τα πάρτι αυτά, με τη βοήθεια ορισμένων, που θησαυρίζουν, καθώς το μαύρο χρήμα ρέει με την κατανάλωση που γίνεται. Το Άσυλο στο Πανεπιστήμιο είναι Άσυλο ιδεών και όχι εγκληματιών. Πρέπει να υπάρχει ένας μόνιμος έλεγχος στους χώρους του Πανεπιστημίου, επειδή χωρίς αστυνόμευση ουσιαστική δε μπορούμε να απαγορεύσουμε τα πάρτι" επισήμανε ο κ. Κατσάμπαλος.

Από την πλευρά της Πρυτανείας του ΑΠΘ επιχειρείται, λέει, να κρατηθεί μία ισορροπία, ώστε αφενός να προστατευτεί η ομαλότητα της εκπαιδευτικής και ερευνητικής διαδικασίας και της πανεπιστημιακής ζωής και της περιουσίας του Πανεπιστημίου, αφετέρου να αποφευχθούν οι εντάσεις στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

"Προσπαθούμε καθημερινά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμη παραπάνω, ό,τι μπορούμε, ώστε να αποτρέπονται καταστροφές και κάθε είδους βανδαλισμοί και παρεμπόδιση του εκπαιδευτικού έργου, όμως, από την άλλη πλευρά, κατανοούμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε αστυνομικούς μέσα σε κάθε κτίριο, καλούμε την αστυνομία μόνο όταν κριθεί απαραίτητο και στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να κινούμαστε" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής Πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού, αν. καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών Θεόδωρος Λαόπουλος. (πηγή)

Κατόπιν τούτων οι χουλιγκάνοι προσβλέπουν στην με μπαλτά κατάργηση του επάρατου νόμου της Άννας Διαμαντοπούλου από τον Υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, αν και, όπως είπε ο ίδιος, επί ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν τέτοιου είδους καταχρήσεις διότι η ίδια η κοινωνία θα τις αποτρέπει! Χα, χα, χάαα! Και να σκεφτείτε ότι ο Μπαλτάς αυτός είναι, λέει, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες διανοούμενους της εποχής μας! (Δείτε εδώ)

Τι θυμήθηκα, λέτε τώρα; (Άσχετο) Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι!