ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Οι Έλληνες πιστεύουν ΚΑΙ στα “αριστερά" θαύματα!


Ενώ η ηγεσία αγωνιά, όπως δείχνει και η φωτογραφία, άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα του Ερευνητικού Ινστιτούτου Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπως θα δείτε στα διαγράμματα που παραθέτω.
Κατ' αρχήν η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. WOW!!! Δηλαδή πιστεύει ότι οι Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης και λοιποί μνημονιοφάγοι υπουργοί είναι kind of αλχημιστές, ικανοί ακόμη και να μετατρέψουν αέρα κοπανιστό σε ευρώ.!
Μήπως επειδή ο πεινασμένος καρβέλια βλέπει στον ύπνο του; Ή μήπως επειδή τόσο τους κόβει;
Άσε, ας μην τους χαλάσω τ’ όνειρο. Δεν μου πάει, βρε παιδιά! 
Από την άλλη, συγνώμη, δεν μου πάει να συνεχίσω να λιβανίζω την κυβέρνηση για τα επικίνδυνα ακροβατικά της show. Θα συνεχίσω όμως να προσεύχομαι να μην προκαλέσει μοιραίο εθνικό ατύχημα και να πετύχει κάτι καλύτερο!

Ωστόσο, η πλειοψηφία των αλύτρωτων γραικών πιστεύει ότι ο τσαμπουκάς του ΣΥΡΙΖΑ κατά των βλοσυρών δανειστών της χώρας μας θα συνεχιστεί, και τελικά θα κάνει το θαύμα!
Μη γελάτε εσείς εκεί κάτω στη γαλαρία. Για κλάματα είμαστε όχι για γέλια.

Πάντως, ένα πράγμα με παρηγορεί: το ότι δεν θα καταρρεύσουμε ψυχολογικά καθότι ο Έλληνας δείχνει απεριόριστη αντοχή και ανοχή στις προδοσίες των πολιτικών ταγών του. Λόγω εθισμού, έχει πάθει ανοσία και δεν ιδρώνει το αυτί του με προδοσίες και κωλοτούμπες... 
 Άλλος για τη σωτήρια κυβίστηση; Θα δείξουμε κατανόηση!