ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Τζιχαντιστές τα κάνουν γης Μαδιάμ στο Μουσείο της ΜοσούληςΟ προφήτης Μωάμεθ, είπαν, τους διέταξε να ξεφορτωθούνε τα αγάλματα και τα λείψανα, αφού και  οι σύντροφοί του έκαναν το ίδιο όταν κατέλαβαν χώρες μετά από εκείνον! Μάλιστα! Εντολή άνωθεν, λοιπόν...
«Όταν ο Θεός μας διατάζει να τα μετακινήσουμε και να τα καταστρέψουμε, γίνεται εύκολο για εμάς και δεν μας ενδιαφέρει εάν κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια», λέει ο άνδρας που εμφανίζεται στο video που είδατε.
Οι βανδαλισμοί ήρθαν μετά από την εισβολή τζιχαντιστών στην βιβλιοθήκη της Μοσούλης και το κάψιμο χιλιάδων σπάνιων χειρογράφων και παπύρων. (πηγή)
Η καταστροφή πολύτιμης πολιτιστικής κληρονομιάς προκάλεσε, λέει, παγκόσμιο σοκ! Σωπάτε καλέ! Ξεχάσατε πόσα μουσεία ισοπεδώθηκαν στους βομβαρδισμούς της Βαγδάτης και άλλων πόλεων του Ιράκ από τους "έξυπνους" αμερικανικούς πυραύλους "υψηλής τεχνολογίας”;
Δεν αντιλήφθηκα να οδύρεστε τότε, ω κουλτουριάρηδες υποκριτές!
Μεγάλα τμήματα του Ιρακινού Μουσείου της Βαγδάτης καταστράφηκαν κατά τις πέντε πρώτες ημέρες του Πολέμου του Κόλπου, γνωστού και ως “Καταιγίδα της Ερήμου”. (Δείτε στο ηλεκτρονικό βιβλίο μου"Desert Storm” - free download - εδώ)
Εξάλλου, «Πέρα απο τις ανθρώπινες απώλειες που μετρούν όλες οι πλευρές από τον πόλεμο στο Ιράκ, μία ακόμη καταστροφική συνέπεια της επέμβασης ήταν και η καταστροφή χιλιάδων αρχαιοτήτων, κυρίως από τη λεηλασία του Μουσείου της Βαγδάτης. Η αναρχία που ακολούθησε την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν έδωσε την ευκαιρία στους λαθρεμπόρους να σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας.

Η είδηση της λεηλασίας του μουσείου, του σημαντικότερου της χώρας, επιβεβαίωσε τις δυσοίωνες προβλέψεις των ειδικών. Οι αρχαιολόγοι, πριν ακόμη ξεκινήσει ο πόλεμος, είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όχι μόνο για τα αντικείμενα του μουσείου, αλλά και για τις εν εξελίξει ανασκαφές, οι οποίες εγκαταλείφθηκαν από τις ξένες αρχαιολογικές ομάδες, που έφυγαν από τη χώρα λίγο πριν αρχίσει η αμερικανο-βρετανική επίθεση.

Η "αιμορραγία" αρχαιοτήτων και έργων τέχνης από το Ιράκ ήταν γνωστή εδώ και μια δεκαετία, από τον Πόλεμο του Κόλπου (1991). Ο πόλεμος του 2003 επιδείνωσε την κατάσταση, αφού λίγες ημέρες μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν, στις 9 Απριλίου, όλοι μιλούσαν για την εξαφάνιση χιλιάδων αρχαιοτήτων.» (πηγή)

Δεν άρεσε στα γεράκια της Δύσης ο Σαντάμ Χουσεΐν και τον εκτέλεσαν με τον πιο βάρβαρο και ταπεινωτικό τρόπο για να φέρουν την απατηλή "Δημοκρατία" (χάος) που στη συνέχεια εξέθρεψε τους αδίστακτους και αιμοσταγείς τζιχαντιστές. Βλέπετε, ενός κακού προκειμένου, μύρια έπονται. Δυστυχώς για ολόκληρη την ανθρωπότητα...