ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Η θάλασσα βάφτηκε στο αίμα Αιγυπτίων Χριστιανών


Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανήρτησε την Κυριακή βίντεο με τον αποκεφαλισμό 21 ανδρών, οι οποίοι παρουσιάζονται ως Αιγύπτιοι Χριστιανοί Κόπτες και είχαν απαχθεί στη Λιβύη. Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), φαίνονται τα θύματα να φορούν πορτοκαλί φόρμες και δεμένα πισθάγκωνα να οδηγούνται σε παραλία. Στη συνέχεια υποχρεώνονται να γονατίσουν και αποκεφαλίζονται από τους δημίους τους. (πηγή)

Όπως διάβασα εδώ πολλοί λογαριασμοί στο Twitter που πρόσφεραν συνδέσμους στο αιματηρό video έφεραν τον τίτλο, "A Message Signed With Blood To The Nation Of The Cross.”
 (Ένα μήνυμα υπογεγραμμένο με αίμα προς Το Έθνος του Σταυρού)

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, ένα τζιχαντιστής, ντυμένος διαφορετικά από τους άλλους, κοιτάζοντας την κάμερα είπε στα Αγγλικά: "All crusaders: Safety for you will be only wishes, especially if you are fighting us all together. Therefore we will fight you all together. The sea you have hidden Sheikh Osama Bin Laden's body in, we swear to Allah we will mix it with your blood.” 
("Σταυροφόροι: Η ασφάλεια θα υπάρχει μόνο στις ευχές σας, εάν πολεμάτε όλοι μαζί εναντίον μας. Γι’ αυτό θα σας πολεμάμε όλοι μαζί. Τη θάλασσα στην οποία έχετε κρύψει τη σορό του Σεΐχη Osama Bin Laden, ορκιζόμαστε στον Αλλάχ, θα ανακατέψουμε με το δικό σας αίμα"). (usatoday)Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση εξήγγειλε επταήμερο πένθος, και ο Πρόεδρος Abdel Fattah al-Sisi  απευθύνθηκε στο έθνος την Κυριακή το βράδυ λέγοντας:
"Αυτές οι δειλές πράξεις δεν θα υπονομεύσουν την αποφασιστικότητά μας. Η Αίγυπτος και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται σε αδυσώπητη μάχη με τις ομάδες εξτρεμιστών που έχουν εξτρεμιστικές ιδεολογίες και μοιράζονται τους ίδιους στόχους.”

Ώρες αφού οι τζιχαντιστές δημοσίευσαν το βίντεο αποκεφαλισμού των 21 αθώων Αιγυπτίων ομήρων, η Αίγυπτος εξαπέλυσε αεροπορικές επιθέσεις εναντίον στόχων του "Ισλαμικού Κράτους" στη Λιβύη. 

Πού θα σταματήσει αυτό το απόλυτο κακό; Ας όψονται οι “χριστιανοί” αρχιτέκτονες της “Δημοκρατίας” στην Αίγυπτο, τη Λιβύη, το Ιράκ, τη Συρία και αλλού... Ας πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα τώρα!