ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

50.000 μπαμπάδες στη σύνταξη από τα 50!

Συνεχίζονται, εν μέσω χρεοκοπίας της χώρας, οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις ομάδων κρατικοδίαιτων με βάση ελεεινούς νόμους που έγιναν από διεφθαρμένους ή ηλίθιους  πολιτικούς προς άγραν εκλογικής πελατείας ή για να βολέψουν συζύγους, συγγενείς και φίλους.

Λοιπόν, συλλογιστείτε αν έχετε ίχνος φαιάς ουσίας και φιλότιμου: Κάποιος δημόσιος υπάλληλος, άνδρας ή γυναίκα,  παίρνει σύνταξη όταν το παιδί του είναι κάτω των 18 ετών, έστω και παρά ένα μήνα, για να κάααθεται στο υπόλοιπο του βίου του και να τον πληρώνουν τα κορόιδα! Δηλαδή, δεν παίρνει έστω ένα επίδομα μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί του, ώστε να μπορεί να μένει στο σπίτι και να το φροντίζει, ούτε του κόβουν την πρόωρη σύνταξη όταν ενηλικιωθεί το παιδί του, αλλά την απολαμβάνει εφόρου ζωής διότι κάααποτε στο παρελθόν είχε ανήλικο παιδί!
Γι αυτό έχω πει ότι τούτη η χώρα δεν έχει μέλλον λόγω απόλυτης διαφθοράς και των τεσσάρων εξουσιών: Εκτελεστικής, Νομοθετικής, Δικαστικής και  ΜΜΕ (Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού).

Ιδού η είδηση-σκάνδαλο:
«"Πράσινο" φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο, στο δικαίωμα για πρόωρη συνταξιοδότηση ανδρών δημοσίων υπαλλήλων, με 25αετία και ανήλικο τέκνο, στο 50ο έτος της ηλικίας τους 

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr απαραίτητη προϋπόθεση για άσκηση του συγκεκριμένου δικαιώματος, έτσι ώστε να χορηγηθεί πλήρης σύνταξη, είναι τόσο η 25αετία, αλλά και η ύπαρξη ανήλικου τέκνου, να έχουν καλυφθεί έως το τέλος του 2010. 

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προέκυψε ύστερα από σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στο οποίο προσέφυγε συνταξιούχος με αναστολή συνταξιοδοτικού δικαιώματος, οδηγεί σε μια πιο διευρυμένη ερμηνεία του νόμου.

Σχετική επιστολή, έχει ήδη σταλεί από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), προς την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, κ. Νάντια Βαλαβάνη.

Ουσιαστικά, πρόκειται για επέκταση της διάταξη που αφορά την εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών. 

Εάν η 25αετής προϋπηρεσία, μαζί με το ανήλικο τέκνο, συμπληρώθηκαν κατά το 2011, τότε η σύνταξη μπορεί να χορηγηθεί στο 52ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου. 
Εάν όμως οι παραπάνω προϋποθέσεις συμπληρώθηκαν το 2012, τότε η σύνταξη χορηγείται στο 55ο έτος. 

Με τον τρόπο αυτό, το Ελεγκτικό Συνέδριο επιδιώκει να τακτοποιήσει μια αδικία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, οι νεότεροι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούσαν να βγουν στη σύνταξη νωρίτερα από πιο παλαιούς συναδέλφους τους. 

Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση που θεωρηθεί ότι είναι αμετάκλητη η συγκεκριμένη απόφαση, τότε, μπορεί να αξιοποιηθεί από τουλάχιστον 50.000 άνδρες δημόσιους υπαλλήλους. 
Διαφορετικά, θα πρέπει για να λάβουν πλήρη σύνταξη οι εργαζόμενοι - δημόσιοι υπάλληλοι αυτής της κατηγορίας, θα πρέπει να περιμένουν έως τη συμπλήρωση 35ετίας ή 37ετίας, ανά περίπτωση.».
(πηγή)
Διαβάστε περισσότερα για την κουτοπόνηρη λούφα εδώ.