ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Behold! "ΓΕΝΟΠεια 2015”!


Επιθεώρηση σε τιμητικό άγημα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Με επίσημη εμφάνιση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μπροστά σε τιμητική αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών οργάνων της ΔΕΗ, κορυφωθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού των «Γενόπειων 2015»

Με μια λαμπρή τελετή, όπου παρέστη σύσσωμη η ηγεσία των συνδικαλιστικών οργάνων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπέγραψε τα νέα επιδόματα στις συλλογικές συμβάσεις.
Στη συνέχεια, ντυμένος με την επίσημη στολή του Πριγκηπάτου της ΓΕΝΟΠ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την εμφάνισή του μπροστά στο τιμητικό άγημα των εργαζομένων της ΔΕΗ και συνεχάρη έναν-έναν τους επικεφαλής.

Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της τελετής, ο υπουργός εξήρε το αξιόμαχο των συνδικαλιστικών δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν το βασικότερο όπλο της κυβέρνησης, στην προσπάθεια για αντικατάσταση της παλιάς «ελίτ» της χώρας με νέα. (πηγή)

Και για να σοβαρευτούμε μετά τη σάτιρα, διαβάστε τι είπε ο Νίκος Φίλης,  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθυντής της ΑΥΓΗΣ: