ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Ο Τσίπρας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με αυξήσεις στη ΔΕΗ!

Ακούγοντας τη "χαρμόσυνη" είδηση το μεσημέρι βγήκα από τα ρούχα μου. Αναρωτήθηκα, μάλιστα, μήπως εδώ ισχύει η ρήση που λέει ότι "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”.

Προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται ολοταχώς προς την υλοποίηση υποσχέσεων της εκλογικής πελατείας του, και κατά τ’ άλλα ελληνική γαία πυρί μειχθήτω!

Θορυβημένη από την αλλοπρόσαλλη ενέργεια της κυβέρνησης εν μέσω επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μπήκα στα site της ΝουΔούλας, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μπας και δω κανένα Δελτίο Τύπου - αντίδραση  στην καινούργια πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άκρα του τάφου σιωπή. Κατόπιν άρχισα να τηλεφωνώ. Το μαγαζί του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστό. Στ’ άλλα δύο μαγαζιά απάντησαν κάτι ψοφίμια που κοιμούνται όρθια, και είπαν ότι δεν είχαν ιδέα.
Αλωνίστε, λοιπόν, αλωνίστε Συριζαίοι, οι αντίπαλοί σας κοιμούνται τον ύπνο του χορτάτου.

«Αυξήσεις 8%-10% με τη μορφή επιδομάτων έρχονται στους εργαζόμενους της ΔΕΗ μετά την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. 

Η Σύμβαση περιλαμβάνει τη χορήγηση τροφείου, δηλαδή ενίσχυση με τη μορφή κουπονιών ύψους 6 ευρώ την ημέρα για όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. 

Επίσης διασφαλίζεται ότι δεν θα γίνει καμία νέα μείωση στους μισθούς, η ΔΕΗ δεσμεύεται ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία νέα απόλυση εργαζομένου για οικονομοτεχνικούς λόγους, ενώ καθιερώνεται άδεια τεσσάρων ημερών για τους υπαλλήλους που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Σύμφωνα με τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας θα υπάρξει παρακράτηση 2 ευρώ μηνιαίως σε κάθε εργαζόμενο, ως έκτακτη συνδικαλιστική εισφορά προς τη ΓΕΝΟΠ καθώς είχε τεθεί θέμα βιωσιμότητάς της μετά και το δάνειο που είχε λάβει, ύψους 500.000 ευρώ.» (πηγή)


Ποιος έχει σειρά για αυξήσεις τώρα παιδιά; Άντε βγείτε στους δρόμους να διεκδικήσετε κι εσείς τα ίσα τώρα που ο τροχός του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει! 
Κι εσείς δεν είστε αδικημένοι με κοτζάμ περικοπές τα προηγούμενα χρόνια; Εγώ πάντως αδικήθηκα με κείνο το 45% που μου έφαγαν από τη σύνταξη, αλλά δεν κρατάω διακόπτη για να κατεβάσω...


Να βράσω την πελατειακή ψευτοδημοκρατία σας που μας ρήμαξε!