ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Το Βατοπαίδι και το φύλο συκής του Κώστα Καραμανλή

Άρχισε σήμερα η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων 14 κατηγορουμένων για τις  ανίερες "ιερές ανταλλαγές" όπου οι παμπόνηροι επιχειρηματίες "μοναχοί" Εφραίμ και Αρσένιος (2006-2007) έπιασαν στον ύπνο (;) υπουργούς της Κυβέρνησης Καραμανλή και αντάλλαξαν το νεράκι της λίμνης Βιστωνίδας με φιλέτα ακίνητα του Δημοσίου, ζημιώνοντας έτσι τα μάλα τον ελληνικό λαό.  Δυστυχώς τα πολιτικά αδικήματα έχουν παραγραφεί χάρη στον κατάπτυστο νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών.
Κάνω έκκληση στους μοναχούς Εφραίμ και Αρσένιο, να ομολογήσουν επιτέλους χωρίς φόβο ολόκληρη την αλήθεια για ν' ανακουφιστεί η ψυχή τους και να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού λαού.
Όσο για τις ευθύνες του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, παραθέτω ολόκληρο το οργισμένο άρθρο μου που είχα αναρτήσει στο blog μου στις 29/9/2010:

Τα έσχατα Καραμανλή χείρονα των πρώτων!

Τελικά το Βατοπαίδι ήταν ένας κακός εθνικός εφιάλτης! Αυτό θέλει να πιστέψουμε ο Καραμανλής ο Μικρός και κάποια ΜΜΕ, που όψιμα αποφάσισαν να του προστατέψουν την τιμή και την υπόληψη. Άγνωσται αι βουλαί των ΜΜΕ! 
Πάντως, όλοι εκείνοι που τώρα υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ζημιά για το Δημόσιο, ή είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές της ιστορίας και θεωρούν όλους τους Έλληνες συλλήβδην ανεγκέφαλους, ή είναι οι ίδιοι ανεγκέφαλοι. Όσο για τον Καραμανλή το Μικρό, μόνο θλίψη και αηδία προκαλεί η επιστολή του προς την Προανακριτική Επιτροπή.
Κ. Καραμανλής: «Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τις αποτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και τις λοιπές διαδικαστικές πράξεις.» (πηγή)

Κι αφού, βρε άνθρωπε, δεν είσαι και δεν ήσουν σε θέση να αξιολογήσεις τις αποτιμήσεις της αξίας των ακινήτων, δηλαδή πόσο αξίζει αυτό που παίρνεις και πόσο εκείνο που δίνεις, πώς είσαι σε θέση να εκτιμήσεις ότι δεν υπήρξε ζημιά για το Δημόσιο; Δηλαδή όταν οι υπουργοί σου υπέγραφαν τις ανταλλαγές δεν ήξεραν την αξία εκείνων που αντάλλασσαν; Έτσι στα τυφλά έδιναν στον Ρασπούτιν, δηλαδή στον Εφραίμ, όποια φιλέτα εκείνος ζητούσε; Ύπαγε οπίσω μου Σατανά!

Καραμανλή Μικρέ, υπάρχει μια παροιμία που λέει, «Ξέρεις να ψεύδεσαι; Ναι. Να κρυφτείς ξέρεις; Όχι. Ε, τότε ούτε να ψεύδεσαι ξέρεις.» Αυτό έπαθες εσύ. Είπες ψέματα αλλά δεν ξέρεις να κρυφτείς. Με το να δηλώνεις «Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τις αποτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και τις λοιπές διαδικαστικές πράξεις»,αποκαλύπτεσαι γυμνός. Εκτός εάν επιμένεις να μας πείσεις ότι έχεις το ακαταλόγιστο κι ότι άλλοι γύρω σου αλώνιζαν ενώ δεν γνώριζε η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου. Διάλεξε και πάρε: Ή ψεύδεσαι συνειδητά ή έχεις το ακαταλόγιστο.

Κι εκείνο το «mea culpa» που ομολόγησες στις 16-12 -2008 ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αναφερόταν σ' ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο; Να σου θυμίσω τι είπες μπας και κοκκινίσεις, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω: «Υποτίμησα και εγώ το θέμα. Δεν είδα έγκαιρα τις διαστάσεις του. Δεν είχα πλήρη εικόνα όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να τοποθετηθώ. Το λάθος αυτό δεν το χρεώνω σε κανέναν άλλον, δικό μου ήταν... Αναλαμβάνω λοιπόν με ευθύτητα το μερίδιο των ευθυνών που μας αναλογεί. Αυτό έκανα πάντα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή» (πηγή)

Στην επιστολή προς την Προανακριτική έγραψες:
«Την πολιτική ευθύνη την ανέλαβα ευθέως σε ομιλία μου στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ της 16.12.2008. Φρονώ ότι είναι χρέος του εκάστοτε Πρωθυπουργού να αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη για οτιδήποτε απασχολεί το δημόσιο βίο, έστω και αν πιστεύει ότι ούτε κατ΄ ελάχιστον υφίστανται επιλήψιμες συμπεριφορές από πλευράς πολιτικών προσώπων.» 

Κι αφού ανέλαβες εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο, έτσι για το θεαθήναι, κι αφού δεν υπήρχαν ούτε κατ’ ελάχιστον επιλήψιμες συμπεριφορές από πλευράς πολιτικών προσώπων, τότε γιατί καρατόμησες τόσους πρώην στενούς συνεργάτες σου, τους λεγόμενους Βατοπεδινούς, και τους απέκλεισες από τις λίστες υποψηφίων βουλευτών στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009;

Κώστα Καραμανλή, δεν γνωρίζω ποιες όψιμες πολιτικές σκοπιμότητες, έσωθεν ή έξωθεν, θέλουν να σε αποδώσουν πάλλευκο στη συνείδηση των πολιτών, αλλά μη βαυκαλίζεσαι με την ιδέα ότι όλοι οι Έλληνες τρώνε το κουτόχορτο. Εμένα δεν με απασχολεί αν εσύ προσωπικά δεν είχες κανένα οικονομικό όφελος. Με απασχολεί όμως, κι αυτό δεν σου το συγχωρώ, ότι το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου άνθισε στην αυλή σου, επί των ημερών σου, σε οδήγησε στις πρόωρες εκλογές και στη συντριπτική ήττα, κι έφερε μετά βαΐων και κλάδων τον Papandrefialtes του ΔουΝουΤου για να μας πάρει τη μπουκιά από το στόμα και να μας ξεπουλήσει.

Επίσης, δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ το ότι δεν διερεύνησες το μέγα σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ώστε να στείλεις φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στη φυλακή, παίρνοντας πίσω έστω ένα μικρό μέρος των κλεμμένων. Δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ το ότι δεν έβαλες σε τάξη, ούτε καν προσπάθησες, το Δημόσιο μπάχαλο. Δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ το ότι διέλυσες τη ΣΔΟΕ και δεν κυνήγησες τους φοροφυγάδες. Δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ το ότι κατάργησες το φόρο της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και το φόρο κληρονομιών. Πώς τολμούσες με τέτοιο τεράστιο χρέος της χώρας να κάνεις παροχές στους έχοντες και κατέχοντες; Δεν θα σου συγχωρήσψω ποτέ το ότι μετά από όλα αυτά παραμένεις Βουλευτής αμίλητος στη γαλαρία της Βουλής, παρατηρώντας αφ' υψηλού τους βουλευτές να αλληλοσπαράσσονται για το πώς φτάσαμε έως εδώ.

Πολλές οι αμαρτίες σου Καραμανλή Μικρέ! Το ότι ο διάδοχός σου στον πρωθυπουργικό θώκο βαρύνεται επίσης με πολλές αμαρτίες εσένα δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες.

Φαντάζομαι πόσο θα πανηγυρίζει ο παμπόνηρος φίλος σου, ο ρασοφόρος Εφραίμ, με την απαντητική επιστολή σου. Είχα αφιερώσει σε δαύτον κάμποσα άρθρα (δείτε εδώεδώ, κι εδώ), ως αμετανόητη φωνή βοώσης εν τη ερήμω. Όμως, Καραμανλή Μικρέ, έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά, και ο άγραφος μα κυρίαρχος νόμος της ανταπόδοσης βρίσκεται αενάως σε λειτουργία ώστε καθένας να θερίζει εν καιρώ εκείνο που έσπειρε.

Εμάς μπορεί να μας ξεγέλασες, μα τη συνείδησή σου, τον άγραφο θείο νόμο μέσα σου, ποτέ δεν θα καταφέρεις να ξεγελάσεις. Θα ζεις με τις ερινύες σου διότι παρέδωσες μια χώρα στο χάος κι έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση και την εξαθλίωση… ********
 Για τους ερευνητές της αλήθειας, περισσότερα για το Βατοπαίδι και τον "άγιο" Εφραίμ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.