ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί αλλά τα ΚΑΓΚΕΛΑ δεν τον αφήνουν


Πολύς ντόρος και μεγάλη διαφήμιση έγινε για το γεγονός ότι η χθεσινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015 έγινε χωρίς κάγκελα! Καλώς, κάλλιστα! Συγχαρητήρια!
Ελάχιστοι όμως μπήκαν στη διαδικασία να αναρωτηθούν γιατί τα προηγούμενα δύο χρόνια έμπαιναν τα κάγκελα. Ήταν άραγε τα κάγκελα κάποιο καπρίτσιο της τότε κυβέρνησης ή της Αστυνομίας, ή μήπως μπήκαν διότι αγανακτισμένοι πολίτες επέλεγαν την εθνική επέτειο για να μπουκάρουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης και να διαμαρτυρηθούν;
Και μήπως σήμερα λύθηκαν τα προβλήματά μας ώστε να μην υπάρχουν πια αγανακτισμένοι και αιτήματα για διαμαρτυρίες; Κάθε άλλο! Μάλιστα τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί κι έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.
Κι επειδή ένα κι ένα κάνουν δύο, οι συνειρμοί με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από κάπου έπαιρναν εντολές οι ταραξίες για να μπουκάρουν στις παρελάσεις και να τα κάνουν μπάχαλο. Κι αυτοί οι κάποιοι που έδιναν τις εντολές για ανακατωσούρα και επεισόδια εντός και εκτός παρελάσεων βρίσκονται σήμερα στην κυβέρνηση και σφυρίζουν ειρηνικά και πατριωτικά, άσχετα αν οι προς τα δεξιά κωλοτούμπες τους είναι εντυπωσιακές κι έχασαν δύο πολύτιμους μήνες αυτοϊκανοποιούμενοι με τη λεξιλαγνεία τους, αγνοώντας το σοφόν "χρόνου φείδου" και το ότι "ο χρόνος είναι χρήμα".

Μεγάλη η δύναμη του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφοι! Να γιατί χρειάζονται οι αριστερές κυβερνήσεις όταν τα πράγματα σε μια χώρα φτάνουν στο μη παρέκει. Διότι με την αριστερή δημαγωγία ο λαός καταπίνει αμάσητα ακόμη και τα δεξιά κόκαλα και κάθεται φρόνιμα. Το ως πότε απομένει να το δούμε... Ας ευχηθούμε η κοινωνική ειρήνη να έχει διάρκεια κι ότι τα "ποσά βίας" που θεωρούσε απαραίτητα ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν θα χρειάζονται με τον ίδιο στην κυβέρνηση.

Δείτε τώρα video από παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2011 για να μην τρέφετε αυταπάτες.