ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Επικίνδυνη η "δημιουργική" σύγχυση του Γιάνη Βαρουφάκη!

Σύγχυση, παλινωδίες, ήξεις αφήξεις, ναι μεν αλλά, δεν είναι έτσι είναι αλλιώς, είπα ξείπα, είναι αυτά που εισπράττουμε αποσβολωμένοι και τρομοκρατημένοι από τον τρελοτσάρο της ανοικονόμητης ελληνικής Οικονομίας, νάρκισσο Γιάνη Βαρουφάκη. 
Μεγαλοφυής και χαρισματικός ή απλά χαζοχαρούμενος, ανεύθυνος και γλοιώδης; Θα τη γλιτώσουμε τη χρεοκοπία με δαύτον ή θα μας στείλει μια ώρα αρχύτερα; 

Τι να σας πω, κάθε μέρα με απογοητεύει όλο και περισσότερο αυτό το παιδί. Φοβάμαι ότι κάπου χάνει... Και σαν να μην έφταναν οι παλινωδίες του, το έχει ρίξει και στην κολακεία (κοινώς γλείψιμο) προς Σόιμπλε και Μέρκελ μπας και κάνουν τα στραβά μάτια  και δεν μας σιχτιρίσουν λόγω αηδίας.
Α, ρε Γιάνη... Μήπως φταίει που έκοψες το ένα “ν” από το βαφτιστικό σου; Πώς τόκανες βρε παιδί μου αυτό;