ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ΑΘΩΟΣ!

Το λένε τα μάτια του, το βεβαιώνει η έκφρασή του, μου το λέει η διαίσθησή μου, το προσυπογράφει και η κοινή λογική. 
Δεν είναι δυνατόν ένας έξυπνος άνθρωπος να διακινδυνεύσει την αξιοπρέπειά του και την ελευθερία του για να προστατέψει τα ξαδέρφια του από φορολογικό έλεγχο. Ούτε για αδελφό δεν θα το έκανε κανείς αυτό. Αστεία πράγματα!

Όποια κι αν είναι η απόφαση των δικαστών, για μένα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι αθώος. Ένοχοι είναι όλοι εκείνοι που έκρυψαν τη λίστα Λαγκάρντ και δεν μας είπαν μέχρι σήμερα πόσους λογαριασμούς ήλεγξαν και πόσα χρήματα μπήκαν στον κρατικό κορβανά.
Πολύ πιθανόν, κάποιοι από εκείνους που επρόκειτο να ελεγχθούν να μεσολάβησαν ώστε να σβηστούν τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού από τη λίστα για να τον ενοχοποιήσουν και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Πρόκειται περί καταχθόνιας σκευωρίας. Όμως, ας μη χαίρονται οι σκευωροί διότι "Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά".