ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Μήνυση κατά βανδάλων, ενώ το "πάρτι" των βανδαλισμών συνεχίζεται!


Τώρα μάλιστα! Τους κάνατε τα μούτρα κρέας! 
Πρόκειται για κράτος-οπερέτα, κοινώς κωλοχανείο, με το συμπάθιο - ένα απέραντο άσυλο ανιάτων λόγω κακοήθους δημοκρατίτιδας. Κατά τ' άλλα, η κυβέρνηση θα κατατροπώσει, λέει, τους Γερμανούς, κι άμα λάχει θα λιανίσει και τους Τούρκους! Χα, χα, χάαα! 

Προσέξτε, παιδιά, πρόκειται για πλημμελήματα, πλην του βανδαλισμού του ναού που είναι κακούργημα. Πάλι καλά...
Κατατέθηκε, λοιπόν, η μήνυση κατά αγνώστων κουκουλοφόρων οι οποίοι είναι ταμπουρωμένοι στην πολύπαθη Νομική, και κάποια νύχτα, όταν σκυλοβαρεθούν από την κλεισούρα, θα γίνουν άφαντοι και μην τους είδατε! Φαντάζομαι ότι το απολαμβάνουν σφόδρα αυτό το ξεβράκωμα των αρχών.
Ο εισαγγελέας, λέει, ζήτησε την παρέμβαση των αστυνομικών ώστε να αποτραπεί η τέλεση (τετελεσμένων) βανδαλισμών! Ε, ρε, γέλια που κάνουν οι γνωστοί-άγνωστοι βιαστές της ελληνικής δημοκρατίας... Σχεδόν τους ακούω. Καγχάζουν ασταμάτητα...
Τα σπαραξικάρδια σημεία και τέρατα στη χώρα των αυτιστικών κυβερνήσεων έχουν ως εξής:

 «Μήνυση για την κατάληψη της Νομικής και διακεκριμένες φθορές κατέθεσε στην εισαγγελία της Αθήνας ο πρύτανης της Νομικής Σχολής Αθηνών Θάνος Δημόπουλος. Η κίνηση αυτή έρχεται μια ημέρα μετά την άσκηση ποινικών διώξεων για ένα κακούργημα και σειρά πλημμεληματικών πράξεων από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο. 
Μάλιστα ο εισαγγελέας ζήτησε και την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών ώστε να αποτραπεί η τέλεση νέων αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων.

Μετά τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στον Ιστορικό Ναό των Αγ. Αναργύρων, που κείται επί της οδoύ Σόλωνος, πλησίον της Νομικής Σχολής Αθηνών, η οποία τελεί υπό κατάληψη καθώς και την πυρπόληση οχημάτων από ομάδες αντιεξουσιαστών και με δεδομένο ότι όλα τα ανωτέρω συμβάντα σχετίζονται απόλυτα μεταξύ τους, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζήτησε άμεσα τη διαβίβαση των σχετικών δικογραφιών και ασκήθηκε ποινική δίωξη για :

1)Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής πραγμάτων αφιερωμένων στη θρησκευτική λατρεία από τόπο προορισμένο γι’ αυτή (κακούργημα)

2) Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συρροή

3) Εμπρησμός κατ’εξακολούθηση από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα

4) Διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής υπηρεσίας

5) Παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (πλημμελήματα) κατά αγνώστων δραστών.

Σημειώνεται ότι για την κακουργηματική πράξη η δικογραφία χωρίστηκε και εστάλη στην κυρία ανάκριση ενώ σ’ ότι αφορά στα πλημμελήματα η δικογραφία εστάλη στην κρατική ασφάλεια για την ανακάλυψη και σύλληψη των δραστών.
Κατόπιν τούτων οι αστυνομικές αρχές καλούνται να ενεργήσουν άμεσα προς αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων όπως ορίζει ο νόμος για κάθε αυτόφωρο τελούμενο αδίκημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. (πηγή)

Εγώ το λέω του σκύλου μου κι ο σκύλος στην ουρά του! Η δικογραφία, λέει, εστάλη στην κρατική ασφάλεια για την ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ και σύλληψη των δραστών! Άει στο καλό σου, νυχτιάτικα. Πού να τους ανακαλύψουν; Εύκολο τόχεις; Ταμπουρωμένοι είναι οι βάνδαλοι στο κτίριο της Νομικής, κι εκεί απαγορεύεται να μπει ο "μπάτσος" λόγω του ασύλου...

Μιλάμε για την απόλυτη γελοιοποίηση τση δημοκρατίας! Βρε, σεις, μεγαλύτερους φασίστες από τους κουκουλοφόρους έχετε δει; Οι χρυσαυγίτες είναι αγγελούδια μπροστά τους!