ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Και τώρα (σ)κατάληψη της Νομικής για χάρη του Ξηρού!

(Σ)καταλήψεις και πάλι, τούτη τη φορά χωρίς φόβο και άγχος, καθότι η αριστερή κυβέρνηση (τ)ΣΥΡΙΖΑ είναι δογματικά εναντίον της παραβίασης του πανεπιστημιακού ασύλου από "μπάτσους". Καταληψίες οι γνωστοί- άγνωστοι γραφικοί, πλην όμως επικίνδυνα βλοσυροί, κουκουλοφόροι-αντιεξουσιαστές με τα συνήθη αιτήματα, που βλέπετε στις παρακάτω εικόνες. 
Η υπόθεση είναι τραγικά γελοία για να τη σχολιάσει κανείς... Άλλωστε ό,τι και να πω το έχω ξαναπεί στο παρελθόν και δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω για τις (σ)καταλήψεις. Φυσικά, τα οψώνια του ασύλου είναι σ@@@ά για τους φοιτητές, εξού και σκαταλήψεις αντί για καταλήψεις.

Καλά, πότε δουλεύουν οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές; Ποιος τους ταΐζει και τους ντύνει; Κάποιοι λένε ότι είναι το μακρύ χέρι του παρακράτους και γ' αυτό καμία κυβέρνηση δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να τους διαλύσει.

Συγνώμη, άγνωστοι φίλοι επισκέπτες αυτού του blog, που σας φορτώνω με εικόνες τελευταία, αλλά κουράστηκα να περιγράφω ξανά και ξανά την αδιόρθωτη ελληνική τρισαθλιότητα, μιλώντας σε ώτα κωφών.