ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Άρωμα "δημοκρατίας" οι επιθέσεις κουκουλοφόρων σε αστυνομικά τμήματα

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...
Τώρα πήραν "μπάλα" τα αστυνομικά τμήματα.
Ε ρε, γλέντια οι "γνωστοί άγνωστοι" κουκουλοφόροι, στυλοβάτες τση "δημοκρατίας" μας! Πηδούν και δέρνουν ατιμώρητοι, business as usual, ole, ole! 

«Καταδρομική επίθεση έκαναν κουκουλοφόροι λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όταν περίπου 20 άτομα άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημιές σε πέντε οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα μπροστά στην είσοδο του τμήματος.

Από το σημείο οι αστυνομικοί έκαναν 12 προσαγωγές και λίγο αργότερα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα. (σ.σ.: Κατά τα "δημοκρατικά" μας ήθη κι έθιμα!)

Δύο ώρες αργότερα κουκουλοφόροι χτύπησαν με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. (σ.σ.: Μόνο;)

Όμως νωρίτερα μια γυναίκα τροχονόμος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401. 
Η τροχονόμος επέβαινε σε περιπολικό της Τροχαίας το οποίο είχε κληθεί στην περιοχή των Εξαρχείων για κάποιο τροχαίο. Όταν το περιπολικό σταμάτησε σε φανάρι, νεαροί άνοιξαν τις πόρτες του περιπολικού και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών που επέβαιναν με μπουκάλια μπύρας.

Οι Αρχές βλέπουν να υπάρχει μια κλιμάκωση αυτών των επιθέσεων (σ.σ.: Ιδέα σας είναι!) και έχουν ζητήσει να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα και αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών. 
Ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι περιπολίες σε στόχους καθώς και γύρω από τις φυλακές.» (πηγή)

Σιγά τα ωά, κύριε Γιάννη Πανούση!