ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Και διαιτολόγος μας προέκυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Άκουσον, αριστερέ ψηφοφόρε, και φρίξον: Ο Μπαρουφάκης θα επιβάλει αύξηση του ΦΠΑ κατά 8-10% σε προϊόντα με υψηλά λιπαρά!  Ποιος; Ο Βαρουφάκης που ορκιζόταν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν θα αυξηθεί το ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα φάρμακα σε καμία περίπτωση! Τώρα, αν προχωρήσει σε φόρο λίπους, θα είμαι άδικη να τον αποκαλέσω ψεύτη εις τη νιοστή;

Α, μα δεν φταίει αυτός, θα πουν οι αφιονισμένοι θαυμαστές του! Το φόρο λίπους, τον πρότεινε, λέει, το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Του είπε μάλιστα, όπως διάβασα εδώ και σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου, να υπολογίσει πόσα θα ήταν το δημόσια έσοδα από μια τέτοια αύξηση σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα κορεσμένων λιπαρών, όπως το βούτυρο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι κρέμες, η πίτσα κλπ.

Ώστε το πρότεινε η Τρόικα κι εσείς το μελετάτε, ε; Ενδιαφερθήκατε, φαίνεται, να μειώσετε τη χοληστερίνη των ηλικιωμένων, και αδιαφορείτε αν τα υποσιτιζόμενα παιδιά θα πουν το γάλα γαλατάκι, το γιαούρτι γιαουρτάκι και το τυρί τυράκι.

Κι ας ορκιζόσασταν μέχρι χθες ότι το μνημόνιο τέλος κι ότι τα μέτρα-"μεταρρυθμίσεις" συντάσσονται, αποφασίζονται και διατάσσονται από την ελληνική κυβέρνηση κι όχι από την τρόικα - συγνώμη τους "θεσμούς".
Ε, ρε πείνα που έχει να πέσει στη φτωχολογιά που έβρισκε καταφύγιο στις πίτσες και στα cheeseburger...

Διαβάστε εδώ για την απάτη της χοληστερίνης και τη δαιμονοποίηση των κορεσμένων λιπαρών, για να μην σας πιάνει κορόιδο ο κάθε Μπαρουφάκης ότι τάχα αυξάνει τον ΦΠΑ σε κάτι που είναι κακό για την υγεία σας, ώστε να σας προστατέψει.