ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Ο Βαρουφάκης στο "λάκκο των λεόντων" των Social Media

Τον πήραν στο ψιλό τον υπουργό μας! Με τις φωτογραφίσεις του στο PARIS MATCH,  ο Γιάννης Βαρουφάκης πήγε γυρεύοντας για να τ' ακούσει. Ας τα μαζέψει τώρα... Αδύνατον!
Σοκ και δέος στους αριστερoύς θαυμαστές του. Τους απογοήτευσε το είδωλό τους. Τους είχε εντυπωσιάσει που πήγαινε με τη μηχανή στο Υπουργείο και τον θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο. Τώρα τα έχουν χαμένα. Για ελάτε στη θέση τους. 
Πάντως εγώ είχα δει τα κακά σημάδια από ώρα μία. Κάτι δεν μου πάει καλά μ' αυτό το παιδί, έλεγα. Βέβαια δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι ο Γιάνης είχε φιλοδοξίες σταρ.
"Στάζουν χολή", λέει, οι ξένοι δημοσιογράφοι. Σιγά που θα τον άφηναν ήσυχο! 
Όταν δεν κάθεσαι φρόνιμα, αυτά παθαίνεις Γιανη 'μ!