ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Κράτος εν ευνουχισμένω κράτει οι φασιστοκουκουλοφόροι

Μη μου τους ταραξίες τάραττε, υπουργέ προστασίας των αντιεξουσιαστών-βανδάλων!
Χρυσές ημέρες γνωρίζει το κούνημα των φασιστοκουκουλοφόρων επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα και υπουργίας Γιάννη Πανούση! Καθημερινά μολοτοχτυπούν αστυνομικά τμήματα και καταλαμβάνουν και ρημάζουν πανεπιστημιακούς χώρους κάτω από τα αποχαυνωμένα βλέμματα μιας ευνουχισμένης Πολιτείας, που ηλιθίως πιστεύει ότι δημοκρατία σημαίνει χάος!
Κι επειδή τα παιδιά διαθέτουν χιούμορ και έχουν συνειδητοποιήσει ότι χαίρουν πλήρους ασυλίας με την κυβέρνηση-ακυβερνησίας της Αριστεράς, δεν δείχνουν έλεος ούτε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

23/3/2015: «Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ την ίδια ώρα άλλοι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στον Βύρωνα.» (πηγή)

30/3/2015: «Με "ανώνυμη" προκήρυξη άγνωστοι ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Όπως αναφέρουν "τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/3 επιλέξαμε να τοποθετήσουμε εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης. Επιλέξαμε να μην τα πυρπολήσουμε ολοσχερώς. Το αφήνουμε σαν υπόσχεση..."» (πηγή)

Κατά τ' άλλα, συνεχίζεται η κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η ψεκασμένη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση να μην τολμήσουν οι "μπάτσοι" και διαταράξουν τη μακαριότητα των ταραξιών, μολύνοντας με την παρουσία τους το ιερό άσυλο των μπαχαλάκηδων.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Παρόλη τη διαφωνία μας με τον τρόπο που η συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε, θεωρούμε – πρώτα και κύρια - απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ με στόχο την εκκένωση της Πρυτανείας, με βάση τη διορία μιας ώρας που φέρεται να έχει δώσει ο Εισαγγελέας. 
Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιτρέψει οποιαδήποτε τέτοια επέμβαση. Οι δυνάμεις καταστολής δεν έχουν καμία θέση στο Πανεπιστήμιο. Το φοιτητικό κίνημα και συνολικά η πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να υπερασπιστούν το άσυλο και να κρατήσουν με τη μαζική τους παρουσία τις αστυνομικές δυνάμεις έξω απ' αυτό.» (πηγή)

Εν τω μεταξύ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάλεσαν σήμερα στις 11:00 π.μ. οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ζητώντας να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του πανεπιστημίου.  Σιγά μην αποκατασταθεί!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες: «Οι πρυτανικές Αρχές διαπιστώνουν ότι για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη του κεντρικού κτηρίου διοίκησης του πανεπιστημίου Αθηνών από εξωπανεπιστημιακά άτομα και με αιτήματα άσχετα προς οποιαδήποτε ακαδημαϊκά θέματα. 

Θεωρούμε ότι αυτή η απαράδεκτη ενέργεια πλήττει το δημόσιο πανεπιστήμιο συνολικά. 

Από την πρώτη ώρα έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προφορικώς και εγγράφως, ώστε να υπάρξει λύση του ζητήματος. 

Μας προβληματίζει όμως η παράταση της εκκρεμότητας εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας. 

Η κατάσταση αυτή όχι μόνο δημιουργεί μια εξαιρετικά αρνητική εικόνα αλλά έχει οδηγήσει και σε παράλυση της διοικητικής λειτουργίας του Ιδρύματός μας». (πηγή)

Τώρα σωθήκατε!