ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η "γκαζοφονιάς" Ραχήλ Μακρή άκουσε το κοντό και το μακρύ...

Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της! Το μόνο που την απασχολεί είναι όσοι της ψέλνουν τα σχολιανά της, στο Twitter ή αλλού, να γράφουν καθαρά το όνομά της για να πάρει όλη τη δόξα που της ανήκει. Η γυναίκα την έχει ψωνίσει για τα καλά και πουλάει τρέλα. Γνωρίζει ότι στο "Τρελοκομείο η Ελλάς" η τρέλα σε κάνει διάσημο overnight - βλέπε Βαρουφάκης - και συμπεριφέρεται αναλόγως, ουδόλως ανησυχούσα αν ντροπιάζει το αξίωμά της.
Δεν φταίει αυτή, όμως. Φταίνε εκείνοι που τη μάζεψαν στο κόμμα τους και τα κουτορνίθια που την έστειλαν με την ψήφο τους στη Βουλή για να νομοθετήσει για τη σωτηρία του λαού.  Χα, χα, χάαα!

Δυστυχώς, ενώ για να διοριστεί κάποιος δημόσιος υπάλληλος πρέπει να περάσει από ΑΣΕΠ, για να γίνει βουλευτής δεν χρειάζονται καθόλου εξετάσεις, ούτε γραπτές ούτε προφορικές από ειδικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Θα έπρεπε μάλιστα οι υποψήφιοι να περνάνε ειδικό τεστ με τον Ορό της Αλήθειας για να ξερνάνε τους λόγους που θέλουν να μπουν στη Βουλή. Οι περισσότεροι θα ομολογούσαν ότι είναι τυχοδιώκτες που κυνηγούν το γρήγορο και εύκολο χρήμα, τη φήμη και τη δόξα. Η Ραχήλ Μακρή δεν είναι η εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Η διαφορά με τους πολλούς είναι ότι η Ραχήλ δεν υποκρίνεται ως προς τους στόχους της, ενώ οι άλλοι προσποιούνται τους δήθεν...