ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η αριστερή μετάλλαξη του ακροδεξιού Πάνου Καμμένου

Βρε τι δύναμη έχει αυτή η πόρνη η εξουσία! Ακόμη και τους καμένους μεταλλάσσει σε ληγμένους...
Δική του ιδέα ήταν, διακηρύσσει η Χρυσοβελώνη, η κατανομή των λαθρομεταναστών-προσφύγων ανά την Ελληνική Επικράτεια άρα δική του και η "δόξα" που θα λάβει από τους Δήμους της χώρας, σε μια προσπάθεια να αποσείσει από πάνω του τη ρετσινιά του ακροδεξιού.
Καλά, μόνος του το σκέφτηκε ο Καμμένος αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο ή του το ψιθύρισαν οι φίλοι του οι Αμερικανοί που αποκλειστικά ευθύνονται για τους εμφυλίους στη Μέση Ανατολή και στη Βόρειο Αφρική και κατά συνέπεια για τις στρατιές προσφύγων;
«Για δικαίωση των θέσεων του Πάνου Καμμένου έκανε λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στην απόφαση για τη μεταφορά των νεοεισερχομένων από τα νησιά σε κέντρα υποδοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα και τη δημιουργία καταυλισμών και ειδικών χώρων όπου θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
Όπως είπε, βασικό κριτήριο της πρότασης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η θέση ότι τα κύματα των μεταναστών και των προσφύγων δεν μπορούν να παραμένουν στα νησιά για λόγους υγείας, αλλά και επειδή είναι αδύνατος εκεί ο έλεγχός τους, καθώς και ο αναγκαίος διαχωρισμός τους σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Σύμφωνα με την κ. Χρυσοβελώνη, "με την υιοθέτηση της πρότασης του κ. Καμμένου αποτρέπεται η περαιτέρω διόγκωση του προβλήματος στα νησιά, κάτι βεβαίως που δεν μπορούν να αντέξουν".

Υποστήριξε ακόμη ότι "τα αλλεπάλληλα κύματα προσφύγων και μεταναστών προς τη χώρα μας καθιστούν αναπόφευκτη την εκπόνηση και την εφαρμογή έκτακτου σχεδίου από την κυβέρνηση". Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επισημαίνουν, δια της κ. Χρυσοβελώνη, ότι το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών από τις χώρες της Μ. Ανατολής είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και υπογραμμίζουν ότι "η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει αφενός να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει το σύμφωνο επαναπροώθησης που έχει υπογράψει και αφετέρου θα πρέπει να υπάρξει αναλογικός καταμερισμός των μεταναστών και προσφύγων."».(πηγή)

Τώρα, μάλιστα, σωθήκαμε! Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα τακτοποιήσει το θέμα για χάρη μας.