ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ο "μεταρρυθμιστής" Αλέξης Τσίπρας υποκλίνεται στην απάτη του "Αγίου Φωτός"

Να γιατί δεν έχει ελπίδα ανάνηψης τούτος ο λαός...
Να γιατί δεν βλέπω φως για την κακΟρθόδοξη Ελλάδα.
Να γιατί οι Έλληνες θα είναι πάντα δούλοι, επαίτες και κακομοίρηδες. Διότι έπαψαν προ αιώνων να σκέπτονται και είναι πνευματικά τυφλοί. Επιπλέον, οι κοντόφθαλμοι ηγέτες μας, όχι μόνο δεν έχουν το σθένος και την εντιμότητα να υψώσουν ανάστημα στους χωρίς πνευματικό φως "Ιεράρχες" και να ξεσκεπάσουν τις "ιερές" (βλάσφημες) απάτες που σκαρφίζονται, αλλά σέρνονται και οι ίδιοι κάτω από τα ράσα. Από ιδιοτέλεια, φυσικά, για να μη χάνουν ψήφους.

Πήγε να πουλήσει δήθεν τσαμπουκά και ο Αλέξης Τσίπρας στην Εκκλησία με το ν' αρνηθεί ο ίδιος, η κυβέρνησή του και οι βΟλευτές του το θρησκευτικό όρκο, αλλά στη μεγαλοαπάτη του τάχατες Αγίου Φωτός ποιεί την νήσσαν, κοινώς κάνει την κωλοτούμπα του. Δεν περίμενα, βέβαια, κάτι καλύτερο από τον Αλέξη...
Ολόκληρη η οικουμένη έχει φρίξει και γελάει εις βάρος μας με την απάτη του δήθεν Αγίου Φωτός, και την υποδοχή του με τιμές αρχηγού κράτους! Δηλαδή ο εκάστοτε αρχηγός κράτους είναι ισότιμος του "Αγίου Φωτός", κι ας είναι βυθισμένος σε πνευματικό σκοτάδι; Πάντως, κατά παραγγελία και κατ' εξακολούθηση το ίδιο "θαύμα" στο ίδιο μέρος με τον ίδιο τρόπο δεν έχει γνωρίσει κανένας λαός στην ιστορία και δεν έχει σκαρφιστεί καμία άλλη θρησκεία. Λες και οι Ορθόδοξοι κρατάνε το Θεό από το πόδι και τον διατάσσουν να κάνει το θαύμα του όποτε εκείνοι αποφασίζουν...

Βέβαια το πνευματικό κόστος με το οποίο επιβαρύνεται η ψυχή του πιστού που αποδέχεται ένα ανίερο ψέμα είναι ανυπολόγιστο. Γι' αυτό θλίβομαι περισσότερο, παρά για το οικονομικό κόστος των αεροπορικών πτήσεων σε εποχή κρίσεως, που πάντως δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Δείτε στη συνέχεια  την κινητοποίηση των Aegean και Olympic Air για τη μεταφορά του ψέματος:

Πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός με την Aegean και Olympic Air. Σε ποιες πόλεις θα φτάσει πρώτα από τα Ιεροσόλυμα news247 Απρίλιος 09 2015 18:16

Με τρία έξτρα αεροσκάφη (τα οποία δεν θα εκτελέσουν εμπορική πτήση) θα επιχειρήσει να μεταφέρει το Άγιο Φως, το Μεγάλο Σάββατο, σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς η Aegean, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις. Συνολικά, η Aegean και η Olympic Air θα μεταφέρουν το 'Άγιο Φως σε 16 προορισμούς.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. Η επιλογή των πιο πάνω προορισμών έγινε σύμφωνα με την πληθυσμιακή κάλυψη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση στις 21:30.

Το Μεγάλο Σάββατο τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν ως εξής: A36006 Αθήνα - Ιωάννινα 18:30 - 19:20
A36006 Ιωάννινα - Κέρκυρα 19:35 - 19:55
A36006 Κέρκυρα - Κεφαλονιά 20:10 - 20:40
A36007 Κεφαλονιά - Ζάκυνθος 20:55 - 21:15
A36008 Αθήνα - Λάρισα 18:30 - 19:05
A36008 Λάρισα - Αλεξανδρούπολη 19:30 - 20:30
A36009 Αλεξανδρούπολη - Λήμνος 20:45 - 21:30
A36002 Αθήνα - Μυτιλήνη 18:30 - 19:10
A36002 Μυτιλήνη - Σάμος 19:25 - 19:50
A36002 Σάμος - Κως 20:05 - 20:25
A36003 Κως - Μύκονος 20:40 21:10

Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις προγραμματισμένες πτήσεις της Aegean προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη ως εξής:

Α3 320 Αθήνα - Ηράκλειο 18:50 - 19:40
Α3 344 Αθήνα – Χανιά 19:00 - 19:55
Α3 214 Αθήνα – Ρόδος 19:00 - 20:00
Α3 360 Αθήνα – Σαντορίνη 19:25 - 20:10
Α3 126 Αθήνα – Θεσσαλονίκη 19:10 - 20:00

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Μεγάλο Σάββατο το πλήρωμα καμπίνας όλων των πτήσεων της Aegean και της Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες πασχαλινές λαμπάδες, καθώς και πασχαλινό τσουρέκι την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ σε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών προσφέρονται σοκολατένια λαγουδάκια. (πηγή)

Λοιπόν, προτείνω στον κύριο Τσίπρα να ζητήσει από την Εκκλησία στο εξής να χρηματοδοτεί τις ιερές απάτες της, αν δεν μπορεί να τις απαρνηθεί. Λεφτά έχει, αλλά ακόμη κι αν δεν της περισσεύουν, ξέρει τρόπους για να μαζέψει ζεστό ρευστό: να βάλει πχ πέντε-έξι εικόνες ανά τους ναούς της Επικράτειας να δακρύσουν και νάαα πακτωλός χρήματος στα παγκάρια της! Ή να κατεβάσει για προσκύνηση το βαρύ πυροβολικό, το Άξιον Εστί από το Άγιο Όρος!

Διαβάστε περισσότερα εδώ για να γελάσει το χειλάκι σας, όσοι δεν τρώτε ακόμη κουτόχορτο και λυπάστε για τον πνευματικό βιασμό της φυλής μας από τους ρασοφόρους.