ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Η μεγάλη κομπίνα (ή γκάφα;) των Τσίπρα-Καμμένου με τα παλιοσίδερα

Λεφτά υπάρχουν για να ''πουλά εξυπηρέτηση'' σε Ουάσιγκτον και αλλού ο κάθε επικεφαλής του υπουργείου ''Μίζας'' (γνωστού και ως 'Αμυνας) 

Η μεγάλη ''νεο-ελληνική κομπίνα'' με την ''αναβάθμιση'' των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ORION P-3 
Η ''συντήρηση-αναβάθμιση'' θα κοστίσει στην Ελλάδα 100 εκατομ. δολ. το ένα, δηλ. 500 εκατομ. συνολικά, για 5 παλιά αεροσκάφη. 

Η αγορά καινούργιων κόστιζε λιγότερα από 50 εκατομ. (πενήντα εκατομ. δολ.) το ένα.
(Δείτε το κόστος κάθε καινούργιου αεροσκάφους στα ακόλουθα links: Υπουργείο 'Αμυνας ΗΠΑ- NAVY, εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, τεχνικά και λοιπά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητο Οργανισμό για αεροσκάφη).
Η παραγωγή των αεροσκαφών αυτών ναυτικής συνεργασίας, σταμάτησε πριν...15 χρόνια. 

Με τα ίδια χρήματα αναβάθμισης 5 ''παλιοσίδερων'', θα μπορούσαν να αγοραστούν δύο ολοκαίνουργα Ρ-8 σύγχρονης τεχνολογίας. 

Διαβάστε και το δημοσίευμα, με τα σχετικά έγγραφα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και βγάλτε συμπεράσματα για το σάπιο ελληνικό κράτος.

Πηγή: Ομογενειακό kalami
Δείτε και προηγούμενη ανάρτησή μου εδώ.