ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Και τώρα επιχείρηση κατατρομοκράτησης της Δικαιοσύνης

 Τα μάθατε τα τελευταία τρομοκρατικά νέα, παίδες Ελλήνων αλύτρωτων;

«Χωρίς δημόσιες υπηρεσίες θα μείνει το πρωί της Δευτέρας η Αττική, τόσο στις κεντρικές κρατικές δομές όσο και στις δημοτικές, καθώς η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί τετράωρη στάση εργασίας προκειμένου οι δημόσιοι υπάλληλοι που το επιθυμούν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Χρυσή Αυγή στον Κορυδαλλό, με αφορμή την έναρξη της δίκης.
Στην κινητοποίηση που θα ξεκινήσει στις 7.30 το πρωί και θα τελειώσει στις 11.30, συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας στα Δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές.» (πηγή)

Και συ αλύτρωτε ραγιά του ιδιωτικού τομέα και άνεργε, πλήρωνε τους καλοπληρωμένους και κατευθυνόμενους εργατοπατέρες και το κηφηναριό των δημοσίων υπαλλήλων για να κλείνουν τις έτσι κι αλλιώς προβληματικές δημόσιες υπηρεσίες και να διαδηλώνουν για γελοία αιτήματα άσχετα με τα εργασιακά τους. Τι στόχο έχουν διαδηλώσεις "διαμαρτυρίας" με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής; Διαμαρτυρία για ποιο πράγμα; Βγήκε, έστω, κάποια απόφαση που δεν τους άρεσε; Μα ακόμη δεν άρχισε η δίκη!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στόχος είναι ο εκφοβισμός της Δικαιοσύνης ώστε να γνωρίζουν οι δικαστές τι θα επακολουθήσει έτσι και αθωώσουν τους Χρυσαυγίτες. Επιδίωξη των κινητοποιήσεων είναι ο επηρεασμός της Δικαιοσύνης ώστε να μην δικάσουν απροκατάληπτα τους κατηγορούμενους.
Ο φόβος και ο τρόμος εκείνων που οργανώνουν από το παρασκήνιο τις κινητοποιήσεις για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο αθώωσης της Χρυσής Αυγής είναι έκδηλος. Το ψευτοδημοκρατικό πολιτικό σύστημα του κατ' ευφημισμόν "συνταγματικού τόξου" και η  διαπλεκόμενη με δαύτο διεφθαρμένη οικονομική και μιντιακή ολιγαρχία της χώρας, κοινώς το σάπιο κατεστημένο που χρεοκόπησε την Ελλάδα, έχουν πανικοβληθεί στη σκέψη και μόνο ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν ήταν "εγκληματική οργάνωση" όπως τη βάφτισαν.

Πρέπει να ξέρουν, όμως, ότι το συλλογικό "άδικον ουκ ευλογείται" αλλά έχει φοβερές αρνητικές συνέπειες για τη χώρα όπως και για τους δικάζοντες άδικα. Αυτό επιτάσσει η νομοτέλεια του Σύμπαντος. Διότι "έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά".
Καλώ λοιπόν τους επαγγελματίες και τηλεκατευθυνόμενους "αντιρατσιστές" να αφήσουν τη Δικαιοσύνη ήσυχη να κάνει τη δουλειά της.

Με αυτές τις αλλοπρόσαλλες κινητοποιήσεις οι μάσκες των υποκριτών αντιρατσιστών έπεσαν και όλο και περισσότεροι έντιμοι πολίτες θα προσχωρήσουν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Διότι υπάρχουν ακόμη μη μεταλλαγμένοι Έλληνες που έχουν την έμφυτη τάση να τάσσονται υπέρ των αδικημένων, των κατασυκοφαντημένων και των δεδιωγμένων.
Είδατε τι έπαθε ο Αντώνης Σαμαράς που υποσχόταν "Θα τους λιώσω"; Τον "έλιωσε" ο ίδιος ο λαός, χωρίς έλεος, για τα πεπραγμένα του.

Δείτε τώρα και τις άλλες κινητοποιήσεις του "αντιρατσιστικού" τρελοκομείου που προγραμματίζονται και αναρωτηθείτε για το ποιοι είναι εκείνοι που τις συντόνισαν. Προφανώς είναι αυτοί που από το παρασκήνιο οργανώνουν την ολοσχερή εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας, κάτι που στο μέγιστο βαθμό το έχουν ήδη επιτύχει με την αγαστή συνεργασία των ντόπιων γεννίτσαρων και του στην πλειοψηφία του ψεκασμένου λαού μας.
«Επίσης, τα ναυτεργατικά σωματεία Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο Στέφενσων», 
Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων ΕΝ
και Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών-Ναυαγοσωστικών, καλούν σε συγκέντρωση στις 20 Απριλίου, στις 8:00, στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας.» (πηγή)

Άλλοι για το ζουρλομανδύα, παιδιά; Εδώ έχουμε να κάνουμε με αντιρατσιστική μαζική υστερία!

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ και φρίξτε: «Αυτή η δίκη πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για να μπει ένα τέλος στην εγκληματική δράση των νεοναζί στελεχών της Χρυσής Αυγής και στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους. 
Μπροστά σε αυτή την κρίσιμη δίκη τα συνδικάτα δεν μπορούν να παραμείνουν αδιάφορα και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καταδίκη των υπευθύνων της εγκληματικής συμμορίας». (πηγή)

Εστιάστε, παρακαλώ, την προσοχή σας στο υπογραμμισμένο κομμάτι και αναλογιστείτε: ποιος δικάζει σ' αυτή τη χώρα; Η "τυφλή" Δικαιοσύνη ή τα συνδικάτα; Τι πρωτοβουλίες θα σκαρφιστούν άραγε για να πετύχουν την "καταδίκη" της Χρυσής Αυγής; Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα υπάρξει πια ως έθνος-κράτος. Την έχουν εκτελέσει τα παιδιά της. Κι ενώ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι είναι ανεκτός, και στην πράξη καθαγιάζεται, ο Αμερικάνικος εθνικισμός, ο Γερμανικός εθνικισμός, ο Ισραηλινός εθνικισμός, ο Αγγλικός εθνικισμός, κλπ., ο Ελληνικός εθνικισμός πρέπει να στραγγαλιστεί εν τη γενέσει του, ώστε η περιζήτητη νύφη της Μεσογείου, η Ελλάδα, να παραδοθεί άνευ όρων στους βιαστές της για να ξεκοκαλίσουν ό,τι έχει απομείνει από το αναιμικό κουφάρι της... Ωιμέ!