ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Η Δανάη Στράτου φύλακας άγγελος του Γιάνη Βαρουφάκη


"Η αγάπη έξω βάλλει τον φόβον" λέει η Βίβλος, κι αυτό συνέβη όταν η Δανάη Στράτου είδε τον αγαπημένο της να απειλείται από ένα μπουλούκι κουκουλοφόρων. Η  αστραπιαία ενστικτώδης κίνηση προστασίας του αγαπημένου της Γιάνη προκαλεί θαυμασμό για τη γενναιότητα αλλά και συγκίνηση για την τρυφερότητα.
Συγχαρητήρια Δανάη! Να σε χαίρεται ο Γιάνης σου!

Όποια γνώμη κι αν έχει κανείς για τα σόου του Γιάνη Βαρουφάκη και τις επικίνδυνες επιπολαιότητές του στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, δεν μπορεί παρά να καταδικάσει απερίφραστα τους προπηλακισμούς που υπέστη από τη θρασύδειλη συμμορία των κουκουλοφόρων των Εξαρχείων που φαίνεται ότι πλήττουν όταν δεν αυτογελοιοποιούνται με τα ηλίθια καμώματά τους κάθε τρις και λίγο.


Ποιο όμως θα ήταν το κατάλληλο φάρμακο για να συνετίσει τα παλιόπαιδα της φυλής των Εξαρχείων;
Η απάντηση στο video που ακολουθεί: