ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Η Αστυνομία μπορεί όταν της το επιτρέπουν

Η 19μερη κατάληψη της Πρυτανείας έληξε αναίμακτα σήμερα το πρωί. Δόξα στο Θεό! Συγχαρητήρια στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική. Ας Ελπίσουμε ότι οι καταληψίες πήραν το μάθημά τους και δεν θα τρέξουν χωρίς περίσκεψη σε επόμενη κατάληψη. 
Όλα εξαρτώνται  από το αν θα τιμωρηθούν, έστω με "γαρύφαλλα", οι συλληφθέντες. Αν αφεθούν άμεσα ελεύθεροι,  όπως είναι η πρακτική μέχρι σήμερα, οι κουκουλοφόροι θα οργανώσουν ανενόχλητοι την επόμενη κατάληψη. 
Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Ένα χούι 40 ετών δεν κόβεται σε μια νύχτα... Άλλωστε, ο Γιάννης Πανούσης είχε μιλήσει για "μισθωμένους  μπαχαλάκηδες" και για "μαφία των Εξαρχείων". Μόνο που δεν μας αποκάλυψε τους χρηματοδότες-νονούς. Τους ξέρει άραγε; Πολύ αμφιβάλλω, διότι είναι αόρατοι για γυμνού οφθαλμού, κάτι σαν εξωγήινοι, ας πούμε. Λέτε οι μπαχαλάκηδες να δεχτούν εύκολα να χάσουν το ψωμί τους και να προστεθούν στις στρατιές των ανέργων;

Πώς έγινε, λοιπόν, το θαύμα;

«Η επέμβαση της αστυνομίας ολοκληρώθηκε στο κτίριο της Πρυτανείας. Οι αστυνομικοί μπήκαν με την βοήθεια της Πυροσβεστικής στην Πρυτανεία και έβγαλαν έξω από το κτήριο τους καταληψίες 7 γυναίκες και 7 άνδρες που συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στις κλούβες της αστυνομίας με χειροπέδες.
Αρχικά οι δυνάμεις, προσπάθησαν να εισέλθουν από τις κύριες εισόδους οι οποίες όμως ήταν κλειδωμένες. έτσι επόμενη επιλογή ήταν να μπουν στην Πρυτανεία από τον πρώτο όροφο.
Πυροσβέστες έκοψαν με τροχό την πλαϊνή πόρτα του κτιρίου του ΕΚΠΑ, απ΄όπου οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό και τους έβγαλαν. Παρουσία δικαστικού λειτουργού και εισαγγελέα, οι αστυνομικές δυνάμεις κάλεσαν τους καταληψίες να βγουν, εκείνοι όμως απάντησαν "Δεν βγαίνουμε. Εάν θέλετε, μπείτε και πάρτε μας σηκωτούς". Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι των αντιεξουσιαστών που φωνάζουν συνθήματα.

Η επέμβαση της αστυνομίας
Η επέμβαση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ από χθες το κτήριο του ΕΚΠΑ ήταν περικυκλωμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η χθεσινή συντονισμένη επίθεση από το εσωτερικό του ΕΚΠΑ καθώς και η ανακοίνωση των καταληψιών ότι θα τους βγάλουν από μέσα σηκωτούς. 
Είχε δοθεί ένα τελεσίγραφο στους καταληψίες να αποχωρήσουν, οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στο κτήριο του ΕΚΠΑ 19 ημέρες. Αυτό δεν έγινε. Τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν από άλλη είσοδο και έβγαλαν τους καταληψίες από το κτήριο με χειροπέδες»(πηγή)