ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Προσκλητήριο αποχαύνωσης στη "Γιορτή της Κάνναβης"! OLE, OLE!

Ψηλά το κεφάλι μνημονιοδέσμιοι σύντροφοι! Στις 9 του Μάη θα έχετε την ευκαιρία να χασισοαποχαυνωθείτε στην Πλατεία Συντάγματος, πάλαι ποτέ πλατεία των αγανακτισμένων. Μην υποτιμάτε τις τεράστιες ευκαιρίες για "επενδύσεις" που ανοίγονται με τη νομιμοποίηση της χασισοκαλλιέργειας!

Μεγάλο πανελλήνιο χασισοφεστιβάλ, στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δορυφορικές του οργανώσεις ... το Σάββατο 9 Μαΐου (ευκαιρία για χασισοεορτασμό της… «αντιφασιστικής νίκης των λαών», άλλωστε οι διοργανωτές το υπενθυμίζουν στο χασισοκάλεσμά τους, ότι συμπίπτει με την «70η επέτειο της πτώσης του φασισμού- ναζισμού»)

Η «Γιορτή Κάνναβης» - όπως την αποκαλούν οι ... διοργανωτές της ή αγγλιστί «Athens Cannabis Protestival» - θα διαρκέσει από τις 1 το μεσημέρι ως τις 1 τη νύχτα και θα έχει σύνθημα «Φτου ξελευθερία – Αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών – Σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις» και όπως φαίνεται, θα πάει η μαστούρα σύννεφο!

Οι συριζαίοι καλούν να ακολουθήσει η Ελλάς το παράδειγμα άλλων χωρών, όπως το Ισραήλ, Καναδάς, Ουρουγουάη, αλλά και 24 Πολιτειών των ΗΠΑ και να αποποινικοποιήσει τη χρήση των ναρκωτικών, εξηγώντας παρακάτω τα… οφέλη που είχε η απελευθέρωση της μαστούρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στην καταπολέμηση της… ανεργίας και στα δημόσια έσοδα.

Ιδού: «Στο Κολοράντο των 6 εκατομμυρίων κατοίκων, τον πρώτο χρόνο της νομιμοποίησης της ψυχαγωγικής και ιατρικής κάνναβης (2014): δημιουργήθηκαν 10.000 νέες θέσεις εργασίας στην αγορά της κάνναβης, 76 εκατ. δολάρια αποδόθηκαν σε φόρους από τις νόμιμες εταιρίες κάνναβης, 12-40 εκατ. δολάρια εξοικονομήθηκαν από τις μειωμένες συλλήψεις, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 600 εκατ. δολάρια και τους 70 τόνους κάνναβης (ιατρική και ψυχαγωγική), το 2014 τα σχολεία έλαβαν από τον ειδικό φόρο κάνναβης περίπου 15 εκατ. δολάρια, ενώ μόνο τον Ιανουάριο του 2015 ο ειδικός φόρος της κάνναβης χρηματοδότησε με 2,3 εκατ. δολάρια τα σχολεία της Πολιτείας, ποσό 10 φορές μεγαλύτερο από τον Ιανουάριο του 2014».

Βέβαια, οι ίδιοι δηλώνουν ότι προτιμούν το… ουρουγουανό μοντέλο, που είναι πιο… σοσιαλιστικό για τα γούστα τους: «Για εμάς ένα βέλτιστο μοντέλο για την κάνναβη είναι αυτό που εφαρμόζεται στην Ουρουγουάη: δικαίωμα σε 6 φυτά για αυτοκαλλιέργεια, δημιουργία και συμμετοχή σε μη-κερδοσκοπικές λέσχες μελών - cannabis social clubs - και κρατική διάθεση συγκεκριμένης ποσότητας κάθε μήνα σε χαμηλή τιμή σε ενήλικες πολίτες της χώρας…».

Τέλος, καλούν τους Έλληνες να γίνουν… πρεσβευτές της μαστούρας στον τόπο τους: «Διαδωσέ το παντού, γίνε πρεσβευτής της κάνναβης στην περιοχή σου, οργάνωσε ένα λεωφορείο για μαζική μεταφορά στην Αθήνα. Φέρε μαζί σου πολύχρωμη και ευρηματική διάθεση…».

Αυτή είναι η προσφορά της «πρώτης φοράς αριστερά» στην ελληνική νεολαία: Μαστούρα, για να πάνε τα φαρμάκια (μνημόνια) κάτω!

(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω στις… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!
Αντίοχος (πηγή)