ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Οι Ορθόδοξοι "πιστοί" τρελάθηκαν και η οικουμένη γελάει με τους Έλληνες λειψανολάτρες


Εκκλησία και Πολιτεία χέρι-χέρι στην εξαπάτηση του λαού! 
Τι ψυχή θα παραδώσετε βρε αθεόφοβοι ειδωλο-λειψανολάτρες, έμποροι του πόνου και της απελπισίας ασθενών και πεινασμένων; 
Τι σχέση έχετε εσείς οι ρασοφόροι "Ιεράρχες" με τον αληθινό Θεό που είναι Πνεύμα, και τον οποίο ο Χριστός δίδαξε να προσκυνάμε "εν πνεύματι και αληθεία"; 

Καταλαβαίνετε τι νόημα έχει η προσευχή που παπαγαλίζετε; Έχετε ποτέ διαλογιστεί πάνω στα υπέροχα λόγια του "Βασιλεύ Ουράνιε"; Κάντε το έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά.
«Βασιλεύ Ουράνιε, Παράκλητε, το Πνεύμα της Αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν, και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος, και σώσον, Αγαθέ, τας ψυχάς ημών.»

Μήπως κουφάθηκε ο Θεός, το Πνεύμα της Αληθείας, και καταφεύγετε στα λείψανα για βοήθεια; Μάλλον εσείς κουφαθήκατε πνευματικά διότι αποδοκιμάσατε το να έχετε επίγνωση του Θεού και παραδοθήκατε σε αδόκιμο νου για να πράττετε τα μη πρέποντα και να γελοιοποιείστε. 
Γελάνε οι Μουσουλμάνοι μετανάστες  με την ηλιθιότητα των Ορθοδόξων "Χριστιανών", και φυσικά ξεκαρδίζονται οι Εβραίοι μαζί μας. Οποία κατάντια των Νεοελλήνων! 
Πού χάθηκε μωρέ το Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο του Ωραίου, του Μεγάλου και του ΑΛΗΘΙΝΟΥ; Πώς μεταλλάχτηκε σε πνεύμα θνητό του άσχημου, του μικρού και του ψεύτικου;
Πώς θα βγούμε ποτέ από την κρίση όταν έχουμε γεμίσει το μυαλό μας με άχυρα; 
Υποδοχή, λέει, του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους επάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου! Κι εγώ η αφελής ήλπιζα ότι με κυβέρνηση αθέων του ΣΥΡΙΖΑ θα προέκυπτε και κάτι καλό, δηλαδή θα σταματούσαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια  και οι Μεσαιωνικές φιέστες... Αμ δε...


Αλλά και οι υποκριτές των ΜΜΕ, συνεταιράκια στη συνωμοσία εξαπάτησης του λαού, μετέδωσαν την είδηση με σεβασμό και δέος. Με τον ίδιο σεβασμό που μεταδίδουν κάθε εκφυλιστική εκδήλωση, όπως χθες τη φιέστα της Κάνναβης.
Με όλους να τα έχουν καλά. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, που λένε. Αρκεί ο λαός να τρώει ανυποψίαστος κουτόχορτο και να κοιμάααται. Διότι ένας ξύπνιος λαός είναι επικίνδυνος για τη διεφθαρμένη ολιγαρχία που κυβερνάει με δημοκρατική προβιά....

«Με τιμές αρχηγού κράτους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας από τη Βενετία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ήταν ο πρώτος που «υποδέχτηκε» την Αγία επί ελληνικού εδάφους. Ακολούθως μεταφέρθηκε με αυτοκινητοπομπή στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου βρισκόταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όπου συνέρρευσε πλήθος πιστών.

Στη συμβολή της Ιεράς Οδού και της Ελ.Βενιζέλου, ο μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος υποδέχτηκε το ιερό σκήνωμα, το οποίο τοποθετήθηκε σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου για να παραδοθεί εν συνεχεία με λιτανευτική πομπή στον Ιερό Ναό του ομώνυμου δήμου της Αττικής.

Γύρω από τον κιλλίβαντα, τέσσερις επίσκοποι κρατούσαν κορδέλες που καταλήγουν στο λείψανο.

Στην πρώτη ήταν κεντημένα τα σύμβολα του μαρτυρίου της Αγίας, στη δεύτερη ο Λέων της Βενετίας για να τιμηθούν οι Βενετοί που την παραχώρησαν για πρώτη φορά σε ορθόδοξη χώρα, στην τρίτη το σύμβολο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, προστάτιδα της οποίας είναι η Αγία, και στην τέταρτη κορδέλα το σύμβολο της Κωνσταντινούπολης (δικέφαλος αετός) από όπου το λείψανο έφυγε πριν από 1.000 χρόνια για τη Βενετία.

Κατόπιν εντολής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στην τελετή παραβρέθηκαν όλοι οι αξιωματικοί του Πυροβολικού που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο. Μάλιστα, γύρω από τον κιλλίβαντα δεν υπήρχαν απλοί στρατιώτες αλλά αξιωματικοί.

Το άγιο λείψανο υποδέχτηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, όπου θα παραμείνει για 15 ημέρες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ακολούθησε δοξολογία παρουσία πολιτειακών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών και άλλων φορέων.

Στο πλαίσιο της παραμονής του σκηνώματος, παράπλευρα του ναού θα συγκεντρώνονται φάρμακα και υγειονομικό υλικό, ενώ παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για θέματα οικογένειας και πρόληψης των λοιμωδών νοσημάτων.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας το λείψανο θα μεταφερθεί για μία ημέρα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" ώστε να μπορέσουν να το προσκυνήσουν ασθενείς.» (πηγή)

Και γιατί μόνο στον Άγιο Σάββα, βρε υποκριτές; Δεν υπάρχουν ασθενείς στα άλλα νοσοκομεία της Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδος; Γιατί να μην προσκυνήσουν κι αυτοί το "θαυματουργικό" λείψανο;
Θαυμάστε την υποκριτική πόζα του Τέρενς Κουίκ!