ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Ποιοι στηρίζουν τη μεταναστευτική πολιτική των ανοικτών συνόρων στην ΕΕ;

Την απάντηση δίνει Γερμανικό άρθρο με τον τίτλο "Asylpolitik: Politikermischpoke und Medien marschieren durch" (Προσφυγική πολιτική: Το σκυλολόι των πολιτικάντηδων χέρι-χέρι με τα ΜΜΕ)

 Ακολουθεί η μετάφραση του άρθρου:

«Είναι να αναρωτιέται κανείς, γιατί ακόμη και Mέσα Eνημέρωσης που δεν ανήκουν στο λεγόμενο Mainstream, μιλούν για μια "αποτυχημένη πολιτική ασύλου". 
Όπως, παραδείγματος χάριν, η Allgemeine Zeitung. 
Να το ξαναπούμε: Στην συγκεκριμένη πολιτική ασύλου τίποτα δεν είναι λάθος, γιατί έχει προγραμματιστεί πριν από δεκαετίες και εφαρμόζεται τώρα με ιδιαίτερη σκληρότητα.  Αυτοί που υποτίθεται ότι ζητούν άσυλο χρησιμεύουν για τους "κυβερνήτες" μας ως ένα όπλο κατά του γηγενούς πληθυσμού.

Εκτός αυτού αυτοί που δήθεν ζητούν άσυλο, είναι σε πολύ λίγες περιπτώσεις οι χριστιανοί απο το Ιράκ ή την Συρία, που κατά προτίμηση σφαγιάζονται απο τα τάγματα θανάτου του ISIS, αυτά που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, αλλά νέοι άνδρες, οι οποίοι έρχονται στις χώρες της ΕΕ εξοπλισμένοι (προς το παρόν) με ακριβά ρούχα και ακριβά κινητά τηλέφωνα. 
Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να φανταστεί κανείς, ότι τα μυστικά οπλοστάσια της Gladio θα είναι την ημέρα Χ για ορισμένες ομάδες αυτών των ανθρώπων ορθάνοιχτα.

Η είδηση αυτή είναι ήδη επτά χρονών, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου την επικαιρότητά της:

Περισσότερους από 50 εκατομμύρια Αφρικανούς εργάτες θέλουν να φέρουν για τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σύμφωνα με ένα μυστικό σχέδιο της ΕΕ. 

Αυτό αποκάλυψε το "The Daily Express" της 11ης Οκτωβρίου 2008. 

Σύμφωνα με τους οικονομολόγους των Βρυξελλών, η ΕΕ χρειάζεται κατά τις επόμενες δεκαετίες 56 εκατομμύρια μετανάστες, πρώτα για να εργασθούν στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά επίσης - ακούστε!, ακούστε! - και για να αντισταθμίσουν την δημογραφική παρακμή της Ευρώπης λόγω της υπογεννητικότητάς της.

Στις Βρυξέλλες η Αριστερά έχει πολύ μεγαλύτερο κύρος παρά στα Κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών και έτσι έχουν φροντίσει από καιρό, ώστε ότι οι αποφάσεις τους να παρακάμπτουν τις κυβερνήσεις, κατά το πρότυπο του Ανωτάτου Σοβιέτ, και να εφαρμόζονται χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του πληθυσμού των 500 εκατομμυρίων πολιτών της ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Οι σοβαρές συνέπειες που θα έχει αυτό για την Ευρώπη είναι νομικά τόσο περίπλοκες, που μόνο μερικοί δημοσιογράφοι είναι σε θέση να τις αντιληφθούν, παραδείγματος χάριν στην "Συνθήκη της Λισαβόνας". Αν θέλουν να τις αντιληφθούν.

Σε ασήμαντα Project όπως το Στουτγάρδη 21 οι λακέδες τους κατεβαίνουν για μήνες στους δρόμους και ζητούν δημοψηφίσματα και την "έγκριση" του πληθυσμού σε ένα τόσο "μεγάλο Project".

Όταν όμως πρόκειται για Project ιστορικών διαστάσεων, όπως είναι η μετανάστευση των 56 εκατομμυρίων Αφρικανών στην ΕΕ, ούτε μιλούνε, ούτε λαλούνε.

Ο Michael Mannheimer έχει περιγράψει την κατάσταση αυτή πριν από χρόνια στο δοκίμιό του "Eurabia" ως εξής:

"Η Ευρώπη παρά το ότι δεν βρίσκεται υπό κατοχήν από καμία εξωτερική δύναμη - βρίσκεται στην μεγαλύτερη δημογραφική ανατροπή της ιστορίας της, διότι οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι αντικαθίστανται βαθμιαία κυρίως από μουσουλμανικές εθνότητες.

Την ανατροπή αυτή την κάνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί της Ευρώπης και είναι ενάντια στα συμφέροντα και τις ανάγκες των γηγενών Ευρωπαίων. Ούτε οι πολιτικοί πήραν απο τους πολίτες την άδεια γι' αυτά που κάνουν, ούτε και αντιδρούν μπροστά στην αυξανόμενη ανησυχία των περισσότερων ανθρώπων στην Ευρώπη, οι οποίοι δεν θέλουν μια τέτοια μαζική μετανάστευση και δεν αναγνωρίζουν πλέον την παλιά Ευρώπη που γνώριζαν και σε πολλές περιοχές έχουν γίνει πλέον ξένοι στην ίδια τους τη χώρα.

Αυτή η μεταναστευτική πολιτική φέρει όλα τα σημάδια μιας ολοκληρωτικής αντίληψης της πολιτικής ελίτ της Ευρώπης και θυμίζει τις τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών στη Σοβιετική Ένωση και την κομμουνιστική Κίνα απο τον Στάλιν και τον Μάο, που αποφασίσθηκαν μέσα σ' έναν μικρό πολιτικό κύκλο και έγιναν χωρίς να προηγηθεί ένα δημοψήφισμα.

Πιο ξεκάθαρα:

Αναφορικά με την Ευρώπη, το αριστερο-πράσινο σύμπλεγμα ισχύος συμπεριφέρεται απο καιρό τώρα απέναντι στους ίδιους τους λαούς του σε βασικούς πολιτικούς τομείς (όπως η μετανάστευση, η διεύρυνση της ΕΕ, η ιθαγένεια) σαν μια εξωτερική δύναμη κατοχής. Επειδή οι υπεύθυνοι για μια τέτοια μαζική μετανάστευση δεν μπορούν να κερδίσουν τους γηγενείς Ευρωπαίους ψηφοφόρους τους με ένα πειστικό πολιτικό έργο, καταλαμβάνουν τις χώρες τους με εκατομμύρια ανθρώπων μιας ξένης γλώσσας, ενός ξένου πολιτισμό και μιας ξένης θρησκείας.

Η πρόθεσή τους είναι - όπως στην Κίνα και την Κύπρο - να "αραιώσουν" τον γηγενή πληθυσμό μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, με σκοπό να του αφαιρέσουν μόνιμα την εξουσία.

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια νέα μορφή "εθνοκάθαρσης" με αντιστρόφους όρους: Μια εθνοκάθαρση που δεν επιβάλλεται από εξωτερικούς κατακτητές, αλλά από μια μικρή, αλλά αποφασισμένη για όλα και ιδιαίτερα οργανωμένη μειοψηφία που προέρχεται μέσα από το σώμα του ίδιου του γηγενούς πληθυσμού, τον οποίο όμως, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, θα αντικαταστήσει πλήρως με ανθρώπους, από τους οποίους αναμένει μεγαλύτερη υποστήριξη για τις πολιτικές της.

Το αριστερο-πράσινο αυτό master plan δείχνει ήδη τα πρώτα του επιθυμητά αποτελέσματα. Στις Βρυξέλλες, το Μιλάνο και το Όσλο το όνομα "Μωάμεθ" έχει πρωτιά στα αρσενικά νεογέννητα. Στην Αγγλία το πρώτο όνομα ήταν το (εβραϊκό) "Jack", εν τω μεταξύ όμως ο "Μωάμεθ" απέκτησε το προβάδισμα. Ήδη κατά το 2004 στις πόλεις της Ολλανδίας το 56 τοις εκατό όλων των παιδιών και νεαρών ήσαν αλλοδαποί, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι.

Για την Ελβετία τα στατιστικά στοιχεία για το 2040 προβλέπουν ένα ποσοστό Μουσουλμάνων του 76 τοις εκατό, αν δεν αλλάξει η πολιτική της αλπικής αυτής Δημοκρατίας. 
Σύμφωνα με μια Αυστριακή μελέτη, ένας στους τρεις μαθητές στην Αυστρία θα είναι το 2051 μουσουλμάνος. 
Και μια μελέτη του Islam-Archive (του Ισλαμικού Αρχείου) στο Soest της Γερμανίας από το 2006 σχετικά με την ανάπτυξη του πληθυσμού, προβλέπει για την Γερμανία το 2045 έναν πληθυσμό 51.720.000 μουσουλμάνων, σε σύγκριση με μόνο 45 εκατομμύρια αυτόχθονες Γερμανούς. 
Μια ημερομηνία, την οποία υπολογίζουν σταθερά οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των Μωαμεθανών στην σημαντικότερη χώρα της Ευρώπης".» (πηγή)