ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Πλούσια σοδειά από "λαβράκια" φοροδιαφυγής


Ε, και λοιπόν; Πού βρίσκονται τώρα όλοι αυτοί που διέπραξαν το κακούργημα της φοροδιαφυγής; Μπας και πήγαν αυτόφωρο κι από κει τους μπαγλάρωσαν; Μπάαα! Δε γίνονται αυτά στο Λαμογιστάν, διότι δεν χωράνε οι φυλακές.
Μπας και τους κατασχέθηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία;
Τι είναι αυτά που λες, εδώ έχουμε "δημοκρατία", δεν καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα!
Ούτε ονόματα των απατεώνων δίνουμε στη δημοσιότητα διότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και προστατεύονται από το νόμο. (Εκτός φυσικά αν είναι χρυσαυγίτες οπότε όλα στη φόρα.)
Μήπως, τουλάχιστον, τους δεσμεύτηκαν οι καταθέσεις ώστε να μην κάνουν φτερά μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους... μετά θάνατον; Πολύ αμφιβάλλω, πάντως δεν άκουσα κάτι τέτοιο από τα ΜΜΕ.

Κι από πότε συγκέντρωναν αυτά τα ποσά οι απατεώνες και η Εφορία δεν τους είχε πάρει χαμπάρι; Τώρα ξύπνησαν οι εφοριακοί για να κάνουν ελέγχους; Πέρυσι, πρόπερσι, αντιπρόπερσι, κοιμόντουσαν όρθιοι; Ή μήπως είχαν πάρει εντολή από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να κάνουν τα στραβά μάτια; Αν είχαν πάρει τέτοιες εντολές να βγουν και να καταγγείλουν ποιοι τους εμπόδιζαν να κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους. Και αν δεν είχαν πάρει εντολές άνωθεν αλλά απλά αδιαφορούσαν με το αζημίωτο πρέπει να απολυθούν.

Βρε σεις, κάτι μου βρωμάει σ' αυτές τις μαζικές αποκαλύψεις φοροδιαφυγής... Λέτε οι εφοριακοί να έπεσαν με τα μούτρα στο κυνήγι των φοροφυγάδων και γι' αυτό δεν άνοιξε ακόμη το Taxisnet για να υποβάλουμε τις φορολογικές δηλώσεις του 2015;  Κοντεύει να βγει ο Μάης, η κυβέρνηση ξύνει τον πάτο των ταμείων για σάλιο ρευστού, και το gsis.gr δεν είναι ακόμη έτοιμο να δεχτεί τις φετεινές φορολογικές δηλώσεις! Σε πιάνει κατάθλιψη μόνο που το σκέπτεσαι...
Βρε πώς κλίνεται η λέξη μπάχαλο; Το μπάχαλο, του μπάχαλου, ω απόλυτο μπάχαλο!