ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Το ΕΤΕΑ "σπάει" ομόλογα για να πληρώσει συντάξεις του Ιουνίου

Σε αντίθεση με τα αισιόδοξα μηνύματα του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στον Economist έρχονται άκρως ανησυχητικά χειροπιαστά γεγονότα, όπως η απάνθρωπη ακαμψία των δανειστών, το σπάσιμο ομολόγων για πληρωμή συντάξεων, η στάση πληρωμών της κυβέρνησης προς ιδιώτες και η περιφορά "δίσκου" στις πρεσβείες του εξωτερικού. 
Μακάρι να γίνει το θαύμα και να τα καταφέρει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην επιστρέψουμε στην ίδια αδιέξοδη πολιτική λιτότητας που δεν έβγαλε τη χώρα από την κρίση με μνημόνια πέντε ετών.
***********
Προστέθηκε στις 17/5/2015, 11:00 μ.μ.

Δε θα σπάσουν τα ομόλογα ΕΤΕΑ, βεβαιώνει ο Στρατούλης 
Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη αποσύρεται η πρόταση του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης για ρευστοποίηση ομολόγων αξίας 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου, χωρίς να ενεργοποιηθεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Πηγή: reporter.gr