ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Ντροπή στο γιο του φαρμακοβιομήχανου, Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ανατριχιαστικό βίντεο με τον Γιαννακόπουλο να φωνάζει: 
"Σπανούλη στον τάφο η γυναίκα και το παιδί σου!"


«Μια από τις χειρότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτίθεται στον Βασίλη Σπανούλη με εκφράσεις που σοκάρουν, ανατριχιάζουν και φτάνουν τον ελληνικό αθλητισμό στον πάτο.

To τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους "ερυθρόλευκους" να δημοσιεύουν ένα video σοκ από έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» δια στόματος του γενικού διευθυντή της
"ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου είχαν καταγγείλει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος της εξ αναβολής αναμέτρησης της 24ης της Α1, αλλά και για την πρόθεσή τους να ενημερώσουν όλες τις αρμόδιες αρχές για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube το video που ακολουθεί και στο οποίο έχουν καταγραφεί ύβρεις που σοκάρουν.» (πηγή)

Ντροπή στο γιο του Φαρμακοβιομήχανου Γιαννακόπουλου! Τέτοια μακάβρια βαρβαρότητα μόνο ένας δαιμονισμένος μπορεί να επιδείξει. Ας ελπίσουμε η Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη διότι "η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει". Εκτός από μη εξαγοράσιμη φυλάκιση που πρέπει να του επιβληθεί, ο Γιαννακόπουλος πρέπει να αποβληθεί από τα αθλητικά δρώμενα ισόβια, ως δημόσιος κίνδυνος και ελεεινό πρότυπο.

"Εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί το στόμα", λέει η Βίβλος. Οργή, μίσος και αλαζονεία φαίνεται πως έχει μέσα του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και γι' αυτό μακάβριες κατάρες του βγαίνουν. Ας γνωρίζει όμως ότι, όπως πάλι λέει η Βίβλος, "η άδικη κατάρα ουκ επιφθάσει". Κι όχι μόνον αυτό, αλλά επειδή είναι ενέργεια, αρνητική στην περίπτωση αυτή, όταν δεν βρει το στόχο της, ξαναγυρνάει και χτυπάει τον αποστολέα της. Αυτά προς γνώση εκείνων που χρησιμοποιούν τη γλώσσα ως φονικό εργαλείο.