ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Ινατί εφρύαξαν Συριζαίοι, και "άσπιλοι" εμελέτησαν κενά εναντίον της Παναρίτη;

Θύελλα, σεισμός, καθολικός ξεσηκωμός εναντίον της τοποθέτησης της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ από το Γιάνη Βαρουφάκη. Γιατί βρε παιδιά τέτοια υστερία; Μια χαρά είναι η κοπέλα! Τι σας ενόχλησε; Μήπως είναι η μόνη από τα υλικά κατεδάφισης του ΠΑΣΟΚ που είχαν ψηφίσει μνημόνιο και τοποθετείται σε περίοπτη θέση από το ΣΥΡΙΖΑ; Έλεος βρε υποκριτές!
Τι; Δεν είστε υπέρ της ανακύκλωσης των φθαρμένων υλικών; Μα όλοι φθαρμένοι είστε, και πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας που υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού με ψεύτικες υποσχέσεις. Η Έλενα τώρα σας έφταιξε;

Έφριξα όταν διάβασα ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Η επιλογή Παναρίτη για το Δ.Ν.Τ είναι ακατανόητη και προσβάλλει την κοινωνία. Πρόκειται για πρόσωπο που συμβολίζει το παρελθόν του μνημονίου. Δικαιολογημένα έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Κ.Ο. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί όχι από ένα πρόσωπο, αλλά από τα αρμόδια συλλογικά κυβερνητικά όργανα».

Ε, όχι, κύριε Φίλη! Δεν προσβάλλει την κοινωνία η κυρία Παναρίτη αλλά όλοι εσείς που, ενώ υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο ένα άρθρο, τώρα διατηρείτε τα οδυνηρά κεκτημένα του (περικοπές μισθών και συντάξεων, ΕΝΦΙΑ, κλπ.) και ετοιμάζεστε να υπογράψετε τρίτο μνημόνιο. 

Αφήστε, λοιπόν, την Έλενα Παναρίτη ήσυχη να κάνει τη δουλειά της, μην πάρει ανάποδες στροφές κι εκείνο που φοβόσαστε το πάθουμε στ' αλήθεια. Μήπως, δηλαδή, αντί να υποστηρίξει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, στηρίξει τις άκαμπτες θέσεις του ΔΝΤ εις βάρος της χώρας μας.

Να τι έγραψε το kalami.net για την υπόθεση Παναρίτη: Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην ''Παγκόσμια Τράπεζα'' και του Μήτσου Αβραμόπουλου ως ''Επίτροπου'' στην Ευρ. 'Ενωση, πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να μην διοριστεί στο ΔΝΤ η Παναρίτη, αλλά κομματική ''τηλεπερσόνα'', π.χ. η Ραχήλ, η Σακοράφα, ο Παπαδημούλης, o Μιχελογιαννάκης, ο Φίλης. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο 'Ακης (Τσοχατζόπουλος), ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και δεκάδες άλλοι ισάξιοί τους. 
Ελληνικό φαινόμενο: Τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήθελαν ένα ακόμα θέμα για να χτυπήσουν την κυβέρνηση. Προέκυψε ο διορισμός της Παναρίτη στο ΔΝΤ. Και χρησιμοποιώντας χαζο ΣΥΡΙΖΑ-ίους δημιούργησαν ''μεγάλο θέμα''. Μετά επικρίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν κάνουν αντιπολίτευση. Δεν χρειάζεται. Στην Ελλάδα, με τους γραφικούς πολιτικούς-τηλεμαϊντανούς, τα κάνει όλα μαζί ο ''μαζόχας'' ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.