ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Με αγκάθια είναι στρωμένος ο δρόμος του Α. Τσίπρα προς την κωλοτούμπα


Εκατό μέρες χρειάστηκαν στον Αλέξη Τσίπρα για να προπονηθεί στην πολυπόθητη κυβίστηση, που ευσχήμως θα την ονομάσει "ιστορικό συμβιβασμό". Με τις επιπολαιότητες, τους τσαμπουκάδες, την αλλοπρόσαλλη διαπραγμάτευση, τις τζάμπα μαγκιές του Βαρουφάκη και τις ηρωικές κορόνες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των άλλων αστέρων της Αριστερής πλατφόρμας, έφτασε η χώρα στο χείλος του γκρεμού, και τώρα η κωλοτούμπα κινδυνεύει να θεωρηθεί ευλογία!

Το ότι μια μερίδα του λαού υποδέχεται την επικείμενη κωλοτούμπα σου με ανακούφιση, δεν σε δικαιώνει Αλέξη Τσίπρα. Ελπίζω να μην έχεις τέτοιες ψευδαισθήσεις.
Η συνέχιση του ΕΝΦΙΑ και η περαιτέρω αφαίμαξη των συνήθων υπόπτων - διάβαζε συνταξιούχων -  η αύξηση του ΦΠΑ και μια ακόμη έκτακτη (διάβαζε μόνιμη) εισφορά έχουν ήδη τεθεί στο τραπέζι του "ιστορικού συμβιβασμού", κοινώς της αριστερόστροφης κωλοτούμπας...

Ακόμη αντηχούν στ' αυτιά μου οι απατηλές δηλώσεις του Τσίπρα, "Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, δεν θα αθετήσουμε τις υποσχέσεις μας στο λαό".

Αλέξη Τσίπρα, απ' ό,τι φαίνεται δεν είστε απλά σαν τους άλλους, αλλά χειρότεροι από τους άλλους, διότι μέσα σε 100 ημέρες καταφέρατε να μηδενίσετε ό,τι καλό είχε επιτευχθεί με τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Η ανεντιμότητά σου να εκβιάσεις πρόωρες εκλογές, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στον εξουθενωμένο και χιλιοπροδομένο λαό, που σου έδωσε το 36% των ψήφων και απέκτησες πλασματική πλειοψηφία στην Βουλή χάρη στον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο που προηγουμένως καταριόσουν, η αλαζονεία που επέδειξες στη συνέχεια καθυβρίζοντας όλους τους προκατόχους σου αλλά και αξιωματούχους της ΕΕ και κλωτσώντας σαν κακομαθημένο παιδί προς κάθε κατεύθυνση απειλώντας με ρήξη, δεν προοιωνίζονται λαμπρή πολιτική σταδιοδρομία για σένα ούτε λαμπρές ημέρες για τον ελληνικό λαό.

"Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να επιστρατεύσει την πολιτική γοητεία που ασκεί στους Έλληνες πολίτες, και στους ξένους πολιτικούς, μέχρι την 11η Μαΐου προκειμένου να πείσει ότι είναι αποφασισμένος – τόσο ό ίδιος όσο και η κυβέρνησή του- να υλοποιήσουν τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις και να επιβάλουν μέτρα εισπρακτικού και φορολογικού χαρακτήρα για να καλύψει η Ελλάδα το χαμένο έδαφος", γράφει σήμερα το thetoc.

Ποια πολιτική γοητεία; Γεμίζουν τα στομάχια των εξαθλιωμένων από τη λιτότητα πολιτών με πολιτική γοητεία; Συγχωρούνται τα ψέματα και η ανικανότητα στους διαθέτοντες πολιτική γοητεία; Πώς αποκαθίσταται η αξιοπιστία ενός αναξιόπιστου ηγέτη; Με τη γοητεία; Αστεία πράγματα! Εδώ δεν πρόκειται για  fans ενός αστέρα της show business. Εδώ πρόκειται για το μέλλον ενός εξαθλιωμένου, πλην όμως κακομαθημένου από τους δημαγωγούς και ανεύθυνους πολιτικάντηδες, λαού.