ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Η σχιζοφρένεια του αέναου δανεισμού


Οι βλοσυροί "θεσμοί" μας έχουν δέσει μια θηλιά στο λαιμό και κάθε μέρα τη σφίγγουν όλο και περισσότερο λες και επιδιώκουν να μας πνίξουν. Σαν άλλοι βρικόλακες ζητάνε κι άλλο αίμα από τον ελληνικό λαό για ν' ανοίξουν τη στρόφιγγα και να μας δώσουν δανεικά ώστε να πληρώσουμε τις δόσεις των προηγούμενων δανεικών.
Για σκεφτείτε το: να ζητάς δανεικά για να πληρώσεις τα προηγούμενα δανεικά! Φανταστείτε ένα καταχρεωμένο άτομο που η τράπεζα απειλεί να του βγάλει το σπίτι στον πλειστηριασμό να της ζητάει νέο δάνειο για να ξεπληρώσει το προηγούμενο! Σχιζοφρένεια! Κι αν δεν είναι σχιζοφρένεια αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως, είναι ένα καταχθόνιο σχέδιο υποδούλωσης των λαών μέσω του δανεισμού.

Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν έχει πρόσβαση στη λογική του ρητού, "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος". Σου λέει, "δανείσου για να έχεις" να μου πληρώσεις τα χθεσινά δανεικά, και αύριο ξαναδανείζεσαι για να μου ξεπληρώσεις τα σημερινά δανεικά! Αλλά για να σε δανείσω, σου λέει το σατανικό σύστημα, θα πρέπει να μου παραχωρήσεις γη και ύδωρ, όλα όσα έχεις πάνω στη γη, υποκάτω της γης και στο βυθό της θάλασσας.
Βρυχάται το τερατώδες "σύστημα" λέγοντας στην ουσία: Όλα όσα η Φύση σου χάρισε γενναιόδωρα τα θέλω δικά μου για να σε δανείσω χρήμα που απόχτησα διακινώντας αέρα κοπανιστό μέσα στα χρηματιστήρια (κολαστήρια) της γης με τα απατηλά εργαλεία των εωσφορικής επινόησης παραγώγων, ή που μπορώ να τυπώσω στο άψε σβήσε χωρίς να με πάρει είδηση κανείς. 

Επιπλέον, οι δανειστές απαιτούν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν στις επιχειρήσεις που θ' ανοίξουν  - για να φέρουν τάχα "ανάπτυξη" στη χώρα μας - για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε ν' αποκομίσουν υπερκέρδη που θα τα εξαγάγουν για να τα πάρουν, όπως νομίζουν, στον κόσμο των πνευμάτων και να παρηγοριέται - φρούδες ελπίδες... - η ψυχή τους που, λόγω των πολλών τους αμαρτιών, δεν θα μπορεί να βρει ανάπαυση.

Κάτι σάπιο συμβαίνει στον πλανήτη, κάτι καταχθόνιο, και πρέπει να βρεθεί ένας άλλος Μέγας Αλέξανδρος που θα κόψει το γόρδιο δεσμό του δανεισμού προτού ξεσπάσει κανένας παγκόσμιος πόλεμος - χτύπα ξύλο.

Δείτε τώρα τι περιμένουν το ΔΝΤ και η ΕΚΤ να λάβουν προσεχώς από τους μη έχοντες: