ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Να θεσπιστεί το στριπτίζ στη Βουλή με ΠΝΠ


Δυστυχώς οι αυστηροί όροι που έθεσε η μονίμως οργισμένη κατά πάντων και δια πάντα "κομμουνίστρια" της Εκάλης για να μας δείξει τα "κάλλη" της δεν θα ικανοποιηθούν, οπότε το Πανελλήνιο θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να γελάσει το χειλάκι του.

Πάντως η Λιάνα μου έβαλε την ιδέα να καθιερωθεί στη Βουλή το στριπτίζ ως μέρος της δημοκρατικής λειτουργίας του Κοινοβουλίου. Να θεσπιστεί μάλιστα επειγόντως με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την ξορκισμένη ΠΝΠ.
Εξηγούμαι: μετά από κάθε συνεδρίαση με σκυλοκαβγάδες, να αποτοξινώνεται το κοινό από την αρνητική ενέργεια που εισέπραξε από τις γεμάτες μίσος αντιπαραθέσεις των εθνοπατέρων και εθνομητέρων με υποχρεωτικό στριπτίζ από δαύτους. Η χρονική διάρκεια του στριπτίζ να είναι ανάλογη της διάρκειας του σκυλοκαβγά του καθενός και της καθεμιάς.
Να καθιερωθούν μάλιστα και έπαθλα για τα πιο αηδιαστικά σώματα, σε ένδειξη υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αντιρατσιστικής προπαγάνδας.

Αν συμφωνείτε με την ιδέα, παρακαλώ προωθήστε την μπας και συγκινηθεί η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και της δώσει σάρκα και οστά.

Τα οφέλη από τη θέσπιση του υποχρεωτικού στριπτίζ για τους σκυλοκαβγαδίζοντες θα είναι ανυπολόγιστα, διότι εκτός ολίγων εξαιρέσεων (ονόματα δε λέμε), οι περισσότεροι βΟλευτές θα προσπαθούν να είναι νηφάλιοι και κόσμιοι στις αντιπαραθέσεις τους ώστε να μην υποχρεωθούν σε ανεπιθύμητο στριπτίζ.
Για αποφυγή αδικιών, η Πρόεδρος της Βουλής θα αναλάβει μια ακόμη υποχρέωση να μετράει τα Ντεσιμπέλ της κάθε αγόρευσης. Να καθιερωθεί ανώτατο όριο ανοχής σε ένταση φωνής και διάρκεια, κατόπιν γνωμάτευσης ειδικών επιστημόνων.