ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Στα Γαλλικά το λένε PACS!

Ενθουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας με το "γάμο" του ομοφυλόφιλου Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και του έστειλε συγχαρητήρια! Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έχει κρεμαστεί από το στόμα του Υπουργού Εξωτερικών του κρατιδίου για να μάθει περισσότερα. 


Η βαρύγδουπη είδηση έχει ως εξής: «O πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Χαβιέ Μπετέλ παντρεύτηκε σήμερα το Βέλγο σύντροφό του Γκοτιέ Ντεστενέ και έγινε ο πρώτος ηγέτης χώρας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ευχές στο ζευγάρι έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας δια μέσου του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, κατά τη συνάντησή του στο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν. »  (πηγή)

Στο video που ακολουθεί, ο Αλέξης ξελιγώθηκε στα γέλια ακούγοντας τη γαργαλιστική ιστορία.


Αλέξης Τσίπρας: Συγχαρητήρια! Πείτε του τα συγχαρητήριά μου.

Υπ. Εξ. Λουξεμβούργου: (Ο γάμος) είναι στις 17:00 απόψε.

Αλέξης Τσίπρας: Είναι σε διακοπές, λοιπόν...

Υπ. Εξ. Λουξεμβούργου: Έχει ήδη κάνει σύμφωνο συμβίωσης, ξέρετε... Συζεί ήδη με το σύντροφό του εδώ και 4 με 5 χρόνια και στα Γαλλικά το λέμε PACS (Σύμφωνο Συμβίωσης).

Αλέξης Τσίπρας: Ναι, ναι.

Υπ. Εξ. Λουξεμβούργου: Ψηφίσαμε τώρα κι ένα νόμο.

Αλέξης Τσίπρας: Πολύ ωραία. Νομίζω ότι είναι κάτι που φαίνεται πως πρέπει να σημειώσουμε πρόοδο στα κοινωνικά θέματα και σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Υπ. Εξ. Λουξεμβούργου: Είναι δύσκολα εδώ;

Αλέξης Τσίπρας: Ναι, είναι δύσκολο, πρέπει κατ' αρχήν να εφαρμόσουμε ένα σύμφωνο και μετά... είναι δύσκολη η συζήτηση εδώ.

Υπ. Εξ. Λουξεμβούργου: Ναι, φυσικά, κι εμείς αυτό κάναμε.

Αλέξης Τσίπρας: Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε αυτό... (πηγή)

Τι να τους ευχηθώ εγώ τώρα; Καλούς απογόνους;

Αχ, αυτά τα ανθρώπινα δικαιώματα στο παρά φύσιν πώς μας κατάντησαν... Ωραία λοιπόν! Πού σταματάει, όμως, η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφού η καταπάτηση των νόμων της Φύσης θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα και πρέπει να κατοχυρώνεται και να επιβραβεύεται με θεσμοθετημένες παροχές που απολαμβάνουν τα φυσιολογικά ζευγάρια;
Και γιατί να μην είναι ανθρώπινο δικαίωμα η καταπάτηση των νόμων του κράτους, αφού είναι δικαίωμα η παραβίαση των κυρίαρχων νόμων της Φύσης;
Και γιατί να μην είναι ανθρώπινο δικαίωμα το σύμφωνο συμβίωσης για δύο αδελφούς ή δύο αδελφές, ή εξαδέλφες, ώστε να απολαμβάνουν τα προνόμια των ζευγαριών, δηλαδή να κληρονομούν τη σύνταξη του αποθανόντος συντρόφου; Το κράτος δηλαδή προστατεύει αυτούς που συμβιώνουν μόνο όταν έχουν σεξουαλική σχέση, και μάλιστα παρά φύσιν;

Δυστυχώς η "Χριστιανική" Δύση, καταπατώντας προαιώνιες αρχές και αξίες που απορρέουν από τους κυρίαρχους νόμους της Φύσης, έχει βυθιστεί σ' ένα πυκνό πνευματικό σκοτάδι με όλες τις εκφυλιστικές για τα άτομα και την κοινωνία συνέπειες που αυτό συνεπάγεται... Φοβάμαι ότι το ηθικό κενό της Δύσης νομοτελειακά θα έλθει να το καλύψει το Ισλάμ και τότε οι εξτρεμιστές του ISIS θα δουλεύουν υπερωρίες.